DIVA JE ZARUČENA

Nakon nastupa na Olimpijskim igrama, Lady Gaga otkrila sretnu vijest

29.07.2024 u 10:41

Bionic
Reading

Francuskom premijeru Gabrielu Attalu na Olimpijskim igrama u Paruzu, glazbena diva svog je partnera Michaela Polanskyja predstavila kao zaručnika

Lady Gaga se zaručila!

Vijest je to koju je 38- godišnja glazbena diva potvrdila francuskom premijeru na Olimpijskim igarama u Parizu.

U videu na TikToku koji je Gabriel Attal objavio u nedjelju, 28. srpnja, može se čuti kako Gaga predstavlja Polanskyja kao 'svog zaručnika' dok su zajedno gledali natjecanje u plivanju.

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal

O ljubavnoj vezi glazbene dive i poduzetnika počelo se govoriti 2020. godine, kada su fotografirani u izmjenjivanju nježnosti na novogodišnjoj zabavi u Las Vegasu. Samo nekoliko tjedana kasnije, svoju vezu učinili su javnom tijekom Super Bowl vikenda 2020. godine u Miamiju.

Tada je Gaga na Instagramu podijelila fotografiju sa današnjim zaručnikom uz opis 'Tako smo se zabavili u Miamiju'.

  • +2
Lady Gaga i Michael Polansky Izvor: Profimedia / Autor: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U siječnju 2021., kada je Gaga pozvana da nastupi na inauguraciji predsjednika Joea Bidena u Washingtonu, Polansky je bio uz nju. Bliski izvor divi za američki People tada je rekao kako je Gaga sretna sa Michaleom i 'zahvalna što ima njegovu podršku'.

Kasnije te iste godine, Gaga je dala rijedak komentar o svojoj vezi u intervjuu za The Hollywood Reporter, nakon povratka njezinih pasa Kojija i Gustava nakon što su oteti tijekom napada na njezinog šetača.

Lady Gaga na otvorenju Olimpijskih igara Izvor: Profimedia / Autor: John Walton / PA Images / Profimedia

'Moji psi i čovjek kojeg volim cijeli su moj život', izjavila je tada.

Par, koji dijeli strast prema dobrotvornom radu, također uživa u udruživanju u svojim filantropskim pothvatima. Zajedno su radili na prikupljanju sredstava za razne svrhe, uključujući koncert 'One World: Together at Home', koji je Gaga organizirala. Također je otkrila tijekom intervjua za emisiju 'Morning Joe' na MSNBC-u da Polansky stvara aplikaciju za njezinu fundaciju Born This Way, koja podržava inicijative za mentalno zdravlje.

OKRUŽENA FANOVIMA

Nakon nastupa koji je sve dirnuo: Celine Dion napustila Pariz sa stilom

Pogledaj galeriju