PREKINULA ŠUTNJU

Potpuno shrvana Meghan Markle konačno se oglasila oko afere koja potresa kraljevske dvore

  • N. Sa.
  • Zadnja izmjena 17.05.2018 15:08
  • Objavljeno 17.05.2018 u 13:28
Bionic
Reading

Nekoliko dana buduća supruga princa Harryja očito je pomno razmišljala kako da se, nakon svega što se događalo, obrati britanskoj, ali i svjetskoj javnosti. Nakon što je njezin otac operiran Meghan Markle je putem Twittera Kensingtonske palače poslala i službeno priopćenje

Nakon dugog nagađanja i višednevne šutnje Meghan Markle danas je napokon progovorila i potvrdila ono o čemu se nagađa: njezin otac Thomas Markle ipak neće prisustvovati vjenčanju, niti će je voditi do oltara. On se trenutno oporavlja u bolnici poslije operacije srca, a nakon što je osramotio svoju kćerku dogovorenim paparazzo fotografijama, na kojima je zaradio.

U službenoj izjavi Meghan Markle, koju je na službenom profilu na Twitteru objavila Kensingtonska palača, stoji: 'Nažalost, moj otac neće prisustvovati našem vjenčanju. Jako mi je stalo do njega i nadam se da ćete mu svi dati dovoljno prostora da se posveti svom zdravlju.

Voljela bih zahvaliti svima koji su nam slali poruke potpore. Želim da znate da se Harry i ja radujemo što ćemo upravo s vama podijeliti naš najposebniji dan.'

  • +25
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ova njezina izjava objavljena je upravo tijekom velike probe vjenčanja, koja se danas održava u Windsoru, a u čemu sudjeluju vojnici i bivša pukovnija princa Harryja, Household Cavalry, koji marširaju ulicama. Buduća supruga princa Harryja, 36-godišnja Meghan Markle, za sada se s ocem čula tek putem tekstualnih poruka, u kojima mu je, kako pišu britanski mediji, 'rekla da ga voli i da mu oprašta sve, čak i skandal koji se dogodio uoči najvažnijeg dana u njezinu životu'.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

73-godišnji Thomas Markle navodno je već progovorio za američke medije te je iz bolničkog kreveta dao izjave novinaru TMZ-a Seanu Mandellu. 'Trebat će mi puno vremena da ozdravim. Sada sam dobro. Ostat ću u bolnici još nekoliko dana i ne smijem se uzbuđivati', rekao je Markle.

Njezini prijatelji tvrde kako je Meghan potpuno slomljena zbog svega te da je većinu vremena uplakana. 'Koliko su mi rekli, dobro se drži, no posramljena je zbog svega. Ovo je bilo izrazito teško vrijeme za nju', otkrio je novinar TMZ-a Sean Mandell te dodao: 'Imam osjećaj da se Thomas želi pomiriti s Meghan, a ona je već itekako navikla boriti se s teškim životnim nedaćama.'

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dotični novinar već je dao i izjave za televizijsku emisiju 'Good Morning Britain', u kojima je dodatno otkrio što je sve doznao od oca buduće članice kraljevske obitelji: 'Meghan ga je nazvala u ponedjeljak, odmah nakon što se sve doznalo, no on nije imao telefon pored sebe. Stoga mu je poslala poruku u kojoj je napisala da ga voli i da je jako zabrinuta zbog njegovog zdravlja, no nije spominjala namještene fotografije. Thomas nam je rekao da je shvatio da bi za sve bilo bolje da ne prisustvuje vjenčanju jer bi sve to samo donijelo još više neugodnosti, što za kraljevsku obitelj, što za Meghan, a to nikako nije htio. A onda je shvatio i rekao sam sebi: 'Ja sam otac i želim biti uz svoju kćer, biti i sam dio povijesti.' Nažalost, zdravlje ga je spriječilo u tome', zaključio je Mandell.

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal