SLAVLJE NA DVORU

Napokon lijepe vijesti iz Londona: Stiže još jedna beba u kraljevsku obitelj

01.10.2024 u 17:04

Bionic
Reading

U proljeće iduće godine britanska kraljevska obitelj postat će bogatija za novog člana. Princeza Beatrice, starija kći princa Andrewa i Sarah Ferguson, otkrila je da sa suprugom Edoardom očekuje drugo dijete

'Njezino kraljevsko visočanstvo princeza Beatrice i gospodin Edoardo Mapelli Mozzi s velikim su zadovoljstvom objavili da početkom nove godine očekuju svoje drugo zajedničko dijete', stoji u objavi Buckinghamske palače na društvenim mrežama, uz dosad neviđene obiteljske fotografije para.

Beatrice, 36, i Edoardo, 40, već su roditelji kćeri Sienne Elizabeth, koja je rođena u rujnu 2021. godine. Unuka kraljice Elizabete, trebala bi roditi u rano proljeće iduće godine, a također je maćeha Edovu sinu iz prethodne veze, Christopheru Woolfu, poznatom kao 'Wolfie'.

Kralj Charles radostan zbog vijesti o prinovi

Beatricin ujak, kralj Charles, također je podijelio svoju radost zbog ove objave. 'Njegovo Veličanstvo Kralj je obaviješten i obje su obitelji oduševljene viješću', stoji u priopćenju palače.

Nagađanja o vezi princeze Beatrice i Edoarda počela su u studenom 2018. , a u rujnu 2019. godine Edoardo je zaprosio Beatrice tijekom putovanja u Italiju.

  • +3
Princeza Beatrice Izvor: Profimedia / Autor: CAN NGUYEN / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / DOUG PETERS / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Dok je Ujedinjeno Kraljevstvo bilo u karanteni zbog pandemije COVID-19, par je službeno odgodio svoje vjenčanje predviđeno za 2020., da bi godinu dana kasnije ipak stali pred oltar.

Na iznenađenje brojnih, par se naposlijetku odlučio za intimnu ceremoniju održanu u kapelici Windsor gdje su bračne zavjete izmijenili pred 20 bliskih prijatelja i članova obitelji, uključujući kraljicu Elizabetu i princa Philipa.