pukla ljubav

Ne ide mu na poslovnom planu, ali ni u ljubavi: Razvode se Kanye West i Bianca Censori?

07.10.2024 u 21:56

Bionic
Reading

Kanye West i Bianca Censori navodno su pred razvodom nakon manje od dvije godine braka

Par, koji je svakim izlaskom privlačio poglede hrabrim i neuobičajenim kombinacijama, zakonski se vjenčao u prosincu 2022., a sada se, kako navodi TMZ nalazi u vrlo teškoj situaciji.

Kraj ljubavi?

Kako navode strani mediji, osnivač Yeezyja i njegova direktorica koja je postala njegova muza otkrili su užem krugu bliskih ljudi da su prekinuli prije nekoliko tjedana.Prema TMZ-u, 47-godišnji Kanye West rekao je bliskim osobama kako se planira razvesti od Binace Censori i živjeti u Tokiju.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Njihov navodni razlaz navodno je potaknuo 29-godišnju Biancu Censori da otputuje u rodnu Australiju kako bi ondje provela vrijeme sa svojom obitelji i prijateljima.

Kanye West u solo izlasku

Iako predstavnici za medije slavnog para još nisu komentirali ove navode, West je, međutim, nekoliko puta viđen solo u posljednjih nekoliko tjedana. Viđen je tako kako prošlog tjedna odlazi u jamajčanski restoran u glavnom gradu Japana. A glazbeniku se hrana navodno toliko svidjela da je dva puta u jednom danu posjetio isti restoran te se čak potpisao na jednom od zidova.

West je također uživao u Pro Wrestling Noah događaju u Tokiju 30. rujna. A posljednji put on i Bianca zajedno su fotografirani u javnosti tjedan i pol prije toga. Naime, 19. rujna, paparazzi su uočili par kako odlazi u supermarket u Tokiju s dvoje od četvero djece koje West dijeli sa svojom prvom suprugom, Kim Kardashian. Sljedeći dan, par je izašao u shopping u japanskom glavnom gradu.

Zabrinutost za Biancu

Tijekom oba izlaska, Censori je nosila svoje uobičajene oskudne stajlinge, za koje se priča da je West navodno tjera ih nosi. Prošle godine u nekoliko navrata bilo je navedeno kako su Bianicini prijatelji i obitelj zabrinuti zbog njezinog kontroverznog načina života s dobitnikom Grammyja, kojeg su prozvali izrazito kontrolirajućim.