'THE EYES OF TAMMY FAYE'

Nećete vjerovati da je to ona: Pogledajte nevjerojatnu transformaciju jedne od najljepših holivudskih glumica

24.08.2021 u 17:04

Bionic
Reading

Crvenokosa Jessica Chastain dobro je poznata filmofilima koji je pamte je po nizu odličnih uloga u filmovima poput 'Zero Dark Thirty', 'Miss Sloane' ili 'Tajni život kućnih pomoćnica', a za svoj najnoviji film, glumica profinjene ljepote i pravilnih crta lica, posve se preobrazila

Riječ je o filmu 'The Eyes of Tammy Faye' prema istinitoj priči o poznatoj američkoj televangelistici, propovjednici i glazbenici Tammy Faye Bakker i njezinom suprugu Jimu (glumi ga Andrew Garfield), a rijetko bi tko prepoznao lijepu Jessicu ispod naslaga teške šminke.

U nedavnom je intervjuu Jessica ispričala kako je svakodnevno provodila oko sedam i pol sati u garderobi kako bi je našminkali poput Tammy Faye koja je voljela dramatičan make up. Nakon snimanja, Jessica je oko dva sata strpljivo sjedila u garderobi kako bi joj skinuli svu tu silnu šminku s lica.

'Bojala sam se da će mi se koža lica oštetiti od tolike količine make upa. Inače se brinem za kožu i pažljivo je njegujem. Bilo mi je teško ispod te filmske šminke, preznojavala sam, bilo mi je vruće... Nisam bila sigurna hoću li uspjeti dočarati sve emocije. A bojala sam se i za svoju cirkulaciju', prisjetila se 44-godišnja glumica dodajući da je bila uvjerena da će dobiti bore zbog stalnog šminkanja.

 Film čija je premijera zakazana u rujnu u kina stiže u rujnu, a nastao je prema istoimenom dokumentarcu iz 2000-ih.