MCGREGOR NA ZLATNIM GLOBUSIMA

Nečuven potez: Primio prestižnu nagradu te zahvalio bivšoj ženi i djevojci zbog koje ju je ostavio

08.01.2018 u 12:59

Bionic
Reading

Škotski glumac Ewan McGregor na nedjeljnoj je svečanoj dodjeli Zlatnih globusa osvojio nagradu za najbolju mušku ulogu u seriji 'Fargo'. U govoru je zahvalio bivšoj supruzi i novoj odabranici zbog koje je ostavio ženu i četvero djece, a njegove su riječi izazvale nemalo čuđenje

Zlatni globus za najbolju izvedbu glumca u televizijskoj seriji 46-godišnji je McGregor osvojio za ulogu blizanaca Emmitta i Raya Stussyja u seriji 'Fargo', a njegov govor pri preuzimanju na Twitteru je okarakteriziran kao 'nečuven' i 'smion'.

'Iskoristio bih ovaj trenutak kako bih zahvalio Eve, koja je bila uz mene 22 godine, kao i četvero naše djece', poručio je McGregor bivšoj supruzi Eve Mavrakis, koju je ostavio zbog mlađahne kolegice s kojom se spetljao upravo na snimanju 'Farga'.

  • +4
Eve Mavrakis Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

McGregor je potom zahvalio i 33-godišnjoj Mary Elizabeth Winstead koja u 'Fargu' glumi Nikki Swango, djevojku njegovog lika Raya, a koja je postala glumčeva djevojka u stvarnom životu.

'Uvijek sam volio glumu i druženja s glumcima. Ne bi bilo Emmita bez Davida Thewlisa, Michaela Stuhlbarda i Carrie Coon. I ne bi postojao Ray bez Mary Elizabeth Winstead', zaključio je McGregor.

  • +13
Ewan McGregor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Večer koja će ostati zapamćena po možda prvom govoru buduće kandidatkinje za predsjednicu SAD-a Oprah Winfrey iznjedrila je tako još jedan zapaženi govor dobitnika Zlatnog globusa, a korisnici Twittera nazvali su ga 'nečuvenim' i 'smionim'.

  • +47
Crna izdanja na dodjeli Zlatnih globusa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ewan McGregor se u govoru zahvalio ljubavnici i supruzi koju je zbog nje ostavio. Nečuveno!', jedan je od komentara na glumčev govor, dok se u drugom navodi kako je to 'zahvaljujući njegovoj ženi i ženi s kojom ju je varao, bio vrlo smion govor'.

'Vau! Ewan McGregor upravo je zahvalio svojoj ženi i svojoj djevojci u govoru na Zlatnim globusima, u showu koji je u potpunosti protekao u znaku osnaživanja žena', zaključila je korisnica Twittera.

McGregor se na dodjeli Zlatnih globusa pojavio odjeven u crno, dajući tako svoju podršku pokretu Time's Up, kojim su glumice i glumci pokazali svoje neslaganje s kulturom seksualnog zlostavljanja koja je dugo vladala Hollywoodom, a koja je prošle godine izišla na vidjelo.