TAJNA JE OTKRIVENA

Neobična imena postala su hit i među Hrvatima: Niz je nastavila i Sonja Kovač

03.07.2024 u 17:22

Bionic
Reading

Gotovo dva je mjeseca prošlo otkako je influencerica Sonja Kovač rodila svoje prvo, dugo željeno dijete. Malena djevojčica rođena je sredinom svibnja, a Sonja je tek sada svojim obožavateljima otkrila i neobično ime koje su joj ona i njezin zaručnik Goran Mandić dali

Nakon godina iščekivanja, prije gotovo dva mjeseca influencerici Sonji Kovač i njezinom zaručniku Goranu Mandiću napokon se ostvarila želja da postanu roditelji. Za dolazak malene djevojčice Sonja se mjesecima spremala, a sve kako bi, kada ona stigne, sve bilo baš kako je sanjala.

Iako se na Instagramu, gdje je prati 520 tisuća ljudi, odmah pohvalila da je rodila djevojčicu, njezino ime čuvala je u tajnosti sve do danas.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

U najnovijoj objavi na Instagramu, kratkim videom u kojem na početku ima poveći trudnički trbuščić, a na kraju u rukama nosi malenu, Sonja je otkrila dobro čuvanu tajnu.

'Onda je stigla ona! Naš anđelčić Bella May!' Malena Bella May rodila se samo šest tjedana prije Sonjinog 40. rođendana, a odabirom ovako posebnog imena Sonja i Goran pridružili su se brojnim poznatima koji su svojoj djeci odlučili nadjenuti ime koje baš i nije neuobičajeno.

  • +3
Sonja Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Dok je to u svijetu odavno popularno, kod nas se još uvijek drži do tradicije, stoga svako iole neobično ime izaziva pažnju. Tako je i kći Mije Begović, Maja Lena Lopatny svoju djevojčicu nazvala Mabel, Ljupka Gojić Mikić ima Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Danu, Leona Paraminski kćerkicu Liv.

Pjevačica Maja Šuput sina je nazvala Bloom, kćeri Elle Dvornik su Balie Dee i Lumi Wren, Boris Novković i njegova bivša supruga Iris Wolf kćer su nazvali Si, kći Lane Gojak Bajt zove Pina, a kćeri Lane Klingor Mihić su Kiara, Marla i Mika.