ČUDNO PONAŠANJE

Neprepoznatljiv Mel Gibson: Trebao je podržati prijatelja, no čini se da ga je zasjenio

13.08.2024 u 09:02

Bionic
Reading

Iako je to trebao biti događaj u čast Vincea Vaughna, dolazak Mela Gibsona na otvaranje Vaughnove zvijezde na Hollywood Walk of Fame bacilo ga je u drugi plan

Nekada je bio holivudski zavodnik, miljenik generacija koje su odrastale uz njegove filmove, a onda je jednostavno postao - čudan. 68-godišnjeg Mela Gibsona danas možemo vidjeti uistinu rijetko, stoga je njegov dolazak na Hollywood Walk of Fame, gdje je njegovom prijatelju i kolegi Vinceu Vaughnu odano priznanje te mu je dodijeljena zvijezda, bilo uistinu pravo iznenađenje za sve njegove obožavatelje.

Mel Gibson pojavio se u samom srcu Los Angelesa kako bi prijatelju pružio podršku i bio uz njega u tako važnom trenutku, no njegovo ponašanje začudilo je sve koji su se tamo zatekli.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Neprepoznatljiv Mel Gibson

Odjeven u bijelu polo majicu s plavim ombre hlačicama, koje su više za plažu ili neke sportske terene, Gibson se popeo na pozornicu kako bi s Vaughnom pozirao okupljenim novinarima, a onda je i sam izvukao svoj mobitel i odlučio s prijateljem snimiti selfie.

No, čini se i da mu je snimanje selfieja nepoznanica jer umjesto da okrene samo kameru prema sebi, Gibson je okrenuo cijeli mobitel, koji je bio smješten u preklopnoj zaštitnoj maski.

  • +3
Mel Gibson Izvor: Profimedia / Autor: BLW Clips / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njegova kosa, baš kao i brada, danas su potpuno sijede, zbog čega su još više do izražaja došle njegove plave oči, koje je većinu vremena skrivao iza sunčanih naočala.

Otac devetero djece danas je daleko od glumca kojeg pamtimo po ulogama u hit filmovima poput 'Pobješnjeli Max', 'Smrtonosno oružje' ili 'Hrabro srce', a neispunjena želja njegovih obožavatelja još je uvijek da snimi neki film kojim će vratiti staru slavu.