ROMANSA I DALJE TRAJE

Nerazdvojni su: Lijepa Kubanka Ana De Armas potpuno je očarala Bena Afflecka

19.03.2020 u 11:33

Bionic
Reading

Novi holivudski glumački par, Ben Affleck i Ana De Armas, posljednjih je tjedana nerazdvojan, a sada su odlučili svoju još uvijek frišku vezu staviti u iskušenje odabravši zajedno otići u izolaciju u strahu od koronavirusa. Snimljeni su na ulicama Los Angelesa gdje su skoknuli samo do Starbucksa

Na snimanju filma 'The Deep Water' između njih se dogodila kemija, a nakon svega nastavili su druženje daleko od kamera. 47-godišnji Oskarovac Ben Affleck i 31-godišnja Bondova djevojka Ana De Armas vratili su se s romantičnog putovanja na Kostariku, a sada zajedno uživaju u Los Angelesu.

Navodno su, zbog epidemije koronavirusa, odlučili otići u izolaciju, koja im, sudeći po osmjesima na njihovim licima, nimalo ne smeta. Snimljeni su ispred popularnog Starbucksa, gdje su kupili napitke za van.

Bilo je to samo nekoliko sati nakon što je atraktivna Kubanka na svom Instagram profilu objavila svoje fotografije koje je na plaži na Kostariki snimio Ben Affleck, a koji se potom oglasio ispod objave i duhovito napisao da traži da se spomene i autor fotografije.

  • +3
Ana De Armas i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes-wagnerAZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, holivudskim krugovima odavno se šuška kako Ana De Armas redovito sa svojih snimanja kući 'odvede' i svoje kolege s kojima glumi, a čini se da se to dogodilo i nakon snimanja s Benom Affleckom.