POHVALILA SE

Nina Badrić još uživa u Grčkoj, pogledajte koga je ondje srela: 'Nogomet smo doktorirali...'

15.07.2024 u 22:25

Bionic
Reading

Naša pjevačica nedavno je sa svijetom podijelila da se uputila na zasluženi odmor. Od tada Nina Badrić brojnim i šarolikim objavama daje do znanja koliko gušta ondje, a u zadnjoj je otkrila u čijem društvu se našla

Nina Badrić je na Mykonosu pozirala u društvu hrvatskog nogometnog reprezentativca Josipa Juranovića i njegovu suprugu Lanu Miholjević i odmah se pohvalila fotografijom.

Sretno i nasmijano društvo

'Mi smo na medenom mjesecu i super nam je. Nogomet smo doktorirali i sad uživamo u životu jer život je da se živi!', napisala je pjevačica koja je sa supružnicima Juranović. Pored dobrog raspoloženja na fotografijama neprimijećeno ne prolaze ni njezini ljetni modni odabiri, a sada je pozirala u ljetnom šarenom kompletiću.

Podsjetimo, nogometaš i njegova odabranica vjenčali su se krajem svibnja. Vatrenih i 24-godišnja Riječanka zaljubili su se u Splitu prije nešto više od četiri godine, dok je Juranović igrao u Hajduku. Poznato je da je Lana studirala na Kemijsko-tehnološkom fakultetu u Splitu. Prošle godine završila je prvostupanjski studij na Kemijsko-tehnološkom fakultetu, smjer prehrambena tehnologija.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Kad je riječ o Nini Badrić, u zadnjih mjesec dana je predstavila dvije nove skladbe, 'Ono kad' i 'Kako si', koje će se naći na njezinom novom studijskom albumu. Najavila je i koncert u Areni Zagreb 30. studenog ove godine.

vladarica scene

Nina Badrić danas slavi 52. rođendan, u 52 fotografije prisjetili smo se njezinih brojnih dosadašnjih izdanja

Pogledaj galeriju