DAVID MAYER DE ROTHSCHILD

Nova ljubav ili? Angelina Jolie provela je tri sata u društvu zgodnog milijardera

27.03.2023 u 10:51

Bionic
Reading

Od 2016. godine, kada je podnijela papire za razvod od Brada Pitta, Angelina Jolie, barem u javnosti, nije snimljena s niti jednim muškarcem... sve do ovog vikenda...

Vidjeti posljednjih godina Angelinu Jolie u muškom društvu, a ukoliko se ne radi o njezinim sinovima, uistinu je prava rijetkost, stoga ne čudi da su paparazi u Malibuu proteklog vikenda trljali ruke kada su ispred elitnog restorana Nobu snimili glumicu.

Da se trosatno čekanje isplatilo, koliko je Angelina provela unutra, pokazalo se ubrzo, jer je holivudska ljepotica iz restorana izašla u pratnji Davida Mayera de Rothschilda. Ako vam je njegovo prezime poznato, niste pogriješili, budući da je David član jedne od najbogatijih obitelji svijeta - Rothschild - čije se bogatstvo procjenjuje na 500 milijardi dolara.

Britanski biznismen, koji je i veliki aktivist za zaštitu okoliša, nije krio osmijeh zbog činjenice da je tri sata proveo u društvu jedne od najpoželjnijih glumica današnjice, a mnogi nagađaju kako ih je povezao upravo aktivizam.

  • +8
Angelina Jolie i David Mayer de Rothschild Izvor: Profimedia / Autor: LAGOSSIPTV/BUZZIPPER I RMBI/BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Je li riječ o novoj ljubavi ili o nekom poslovnom dogovoru, za sada nije poznato, no David Mayer de Rotschild muškarac je koji po svemu odgovara Angelini - od izgleda pa sve do bogatstva koje ima na računima.

Za ručak s tajanstvenim milijarderom Angelina Jolie odjenula je jednostavnu, a opet posebnu crnu dugu haljinu. Riječ je o modelu koji ležernije prati liniju njezinog besprijekornog tijela i spušta se skroz do gležnjeva, a za malo seksipila tu su mali izrezi na haljini koji su vješto smješteni ispod ruku, otkrivajući tako tek dijelić njezinih rebara.