U ULOZI VODITELJICE

'Novi početak': Nikolina Pišek otkrila da je prešla na RTL, a evo u kojoj ćemo je emisiji gledati

19.02.2023 u 13:28

Bionic
Reading

U najnovijoj objavi na svom Instagram profilu Nikolina Pišek najavila je svoj novi početak i otkrila da će raditi za RTL, a šuška se da je voditeljica nove sezone showa 'Masked Singer'

Nikolina Pišek spremna je za novi početak, a nakon angažmana na Uni TV, voditeljica se vraća na nacionalnu TV na velika vrata. U videu koji je objavila na svom Instagram profilu dobro raspoložena voditeljica ulazi u RTL-ov studio, a šuška se da će upravo ona biti nova voditeljica nove sezone showa Masked Singer.

RTL je nedavno najavio novu sezonu popularnog showa, a da u voditeljskoj ulozi ove godine nećemo gledati Antoniju Blaće bilo je odmah jasno budući da su popularnu Šibenčanku predstavili kao članicu panela detektiva u kojem ove sezone osim nje sjede Nives Celzijus, Borko Perić i Saša Lozar.

'Ekipa panelista je sjajna, počeli smo s probama i druženjima te jedva čekamo da show počne! Dotad - izoštravam osjetila“, rekla je Blaće.

  • +2
Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: LUKA STANZL I ANTONIO AHEL/ATAIMAGES/PIXSELL, ZELJKO HAJDINJAK / CROPIX

Panel detektiva uzbuđen je zbog elemenata misterija i pogađanja te interakcije s gledateljima, ali i raskošnih maski koje će uskoro izaći pred njih. Raskošne maske izrađuje jedan od najvećih domaćih dizajnera Juraj Zigman, a tko će se naći ispod Zigmanovih maski u ovom trenutku zna svega nekoliko ljudi koji rade na posljednjim pripremama uoči velikog showa.

Poznato je da će se 'Masked Singer' emitirati uživo iz jednog od najvećih studija u Hrvatskoj te da će gledatelji imati najvažniju, odlučujuću ulogu u showu. Naime, upravo glasovi gledatelja odlučivat će o ostanku omiljene im maske, a Antonija, Nives, Borko i Saša vodit će ih kroz detektivsku igru u kojoj sudjeluje cijela obitelj!