BOGATI LIPANJ

Od Jessice Albe do veselih trolova: Evo što se ovog vikenda nudi na streaming servisima

21.06.2024 u 06:36

Bionic
Reading

Novi vikend, novi naslovi na popularnim streaming servisima. Netflix ga otvara s novom španjolskom serijom i filmskim povratkom Jessice Albe, Disney+ donosi serije utemeljene na hit romanima, dok MAX uz prvu epizodu nove sezone 'Zmajeve kuće' nudi izvrstan dokumentarac o sarajevskom otporu 90-ih

Galicijske bande (Gangs of Galicia), Netflix, 21. lipnja

Na popularni streaming servis ovog tjedna stiže nova španjolska serija. Njezina radnja vrti se oko odvjetnice Ane koja stiže u gradić Cambados. Njezina prisutnost ne prođe nezapaženo nikome, pa tako ni Danielu, sinu važnog trgovca drogom i vidljivog šefa 'Padinskog klana', dok je njegov otac u zatvoru. Ana, s bogatim iskustvom u jednoj od najboljih odvjetničkih tvrtki u Madridu, odlučila je krenuti ispočetka u malom gradu u Španjolskoj s namjerom da se obračuna sa svojom prošlošću.

Gangs of Galicia | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Trigger Warning, Netflix, 21. lipnja

Slavna Jessica Alba vraća se na male ekrane, točnije streaming servis Netflix kao vješta zapovjednica specijalnih postrojbi u novom akcijskom trileru 'Trigger Warning'.

Trigger Warning | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Kada je pozovu natrag u rodni grad s tragičnom viješću da joj je otac iznenada umro, Parker postaje vlasnicom njegovog bara i ponovno se povezuje sa svojim bivšim dečkom, šerifom Jesseom (Mark Webber), njegovim napaljenim bratom Elvisom (Jake Weary) i njihovim moćnim ocem senatorom Swannom (Anthony Michael Hall), dok pokušava razumjeti što se zapravo dogodilo njezinom ocu.

Under The Bridge, Disney +, 12. lipnja

Temeljena na romanu hvaljene spisateljice Rebecce Godfrey o istinitoj priči iz 1997. koja se dogodila na otoku Vancouver, serija 'Under The Bridge' govori o četrnaestogodišnjoj Reeni Virk (Vritika Gupta) koja se otišla pridružiti prijateljima na zabavi i nikada se nije vratila kući . Kroz oči Godfreya (Riley Keough) i lokalnog policajca (Lily Gladstone), vodi u skriveni svijet mladih djevojaka optuženih za ubojstvo — otkrivajući zapanjujuće istine o malo vjerojatnom ubojici.

Under the Bridge | Official Trailer | Hulu Izvor: Društvene mreže / Autor: Hulu

We Were The Lucky Ones, Disney +, 19. lipnja

Utemeljena na bestseleru New York Timesa Georgie Hunter, televizijska adaptacija romana 'We Were The Lucky Ones' je ograničena serija inspirirana nevjerojatnom istinitom pričom o jednoj židovskoj obitelji razdvojenoj na početku Drugog svjetskog rata. Serija ih prati diljem kontinenata dok čine sve što je u njihovoj moći kako bi preživjeli i ponovno se ujedinili.

We Were the Lucky Ones | Official Trailer | Hulu Izvor: Društvene mreže / Autor: Hulu

Zmajeva kuća (House of the Dragon), MAX, 17. lipnja

Temeljena na romanu 'Vatra i krv' Georgea R.R. Martina, serija 'Zmajeva kuća' radnjom je smještena 200 godina prije događaja iz 'Igre prijestolja' i otkriva priču o kući Targaryen. U novoj sezoni, čija je prva epizoda već oborila rekorde, Westeros je na rubu krvavog građanskog rata između Zelenog i Crnog vijeća koji se bore za kralja Aegona, odnosno kraljicu Rhaenyru.

Zmajeva kuća - 2. sezona - Trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Max Adria

Poljubite budućnost (Kiss the Future), MAX, 31. svibnja

Ovaj dokumentarni film donosi priču o sarajevskom otporu tokom opsade grada 90-ih i prati gradsku alternativnu scenu, koja je koristila muziku i umjetnost kako bi izazvala promjene i privukla svjetsku pozornost.

'Poljubite budućnost' također donosi priču o poslijeratnom koncertu grupe U2 koji slavi teško izborenu pobjedu grada nad etničkim nacionalizmom.

Kiss the Future | Trailer | Paramount+ Izvor: Društvene mreže / Autor: Paramount plus

Dokumentarni specijal 'Taking on Taylor Swift', TLC, 19. lipnja

Dok turneja Taylor Swift osvaja svijet, CNN istražuje tužbu koju su Sean Hall i Nathan Butler pokrenuli protiv pop zvijezde zbog pjesme 'Shake it Off'.

  • +3
Taylor Swift na dodjeli Zlatnih globusa Izvor: Profimedia / Autor: Rich Polk / AFP / Profimedia

Ovo je okosnica dokumentarnog specijala 'Taking on Taylor Swift' koji je na programu TLC-a od 19. lipnja. Tužba iz 2017. godine, koja je okončana i odbačena 2022. godine, tvrdila je da je refren Swiftinog hita 'Shake It Off' ('cause the players gonna play, play, play...') direktno preuzet iz pjesme iz 2000. godine, 'Playas Gon' Play', koju su napisali Hall i Butler, i koju je proslavio girl band 3LW.

Prvi put od podnošenja tužbe, Hall je ekskluzivno razgovarao sa CNN-om, zajedno sa svojom odvjetnicom Marinom V. Bogorad, o njihovom iskustvu u suočavanju sa neospornim divom glazbene industrije.

Trolovi 3: bend na okupu (Trolls Band Together), SkyShowtime, 14. lipnja

Od 14. lipnja na streaming servisu dostupan je treći nastavak animiranog hita iz 2023. godine. Nakon dva filma o istinskom prijateljstvu i neumornom koketiranju, Poppy i Branch sada su službeno, konačno, ljubavni par (#broppy)! Dok postaju sve bliskiji, Poppy otkriva da Branch ima tajnu prošlost...

Izvor: Društvene mreže / Autor: Universal Pictures
sve osim nogometa

Učitavanje...