NIŽE PROJEKTE

Odlučna u želji da bude uspješna: Nakon vijesti da se vratila glumi, Meghan Markle planira izdati kuharicu

29.03.2020 u 18:49

Bionic
Reading

Nakon što su se i službeno odrekli titula i odstupili iz kraljevske obitelji, princ Harry i Meghan Markle započeli su svoje novo životno putovanje daleko od Londona. Iako su se prvotno smjestili na kanadski otok Vancouver, slavni par je sa sinom Archiejem stigao u Los Angeles gdje se navodno planira za stalno nastaniti. Razlog za to je niz poslovnih angažmana koje Meghan ima u planu. Nakon što je potvrđen njen povratak glumi, izvor blizak paru otkrio je kako Meghan planira izdati kuharicu i aktivirati svoj stari blog

Otkako su se odrekli kraljevskih dužnosti, kao i svojih kraljevskih titula, a samim time i pristali samostalno zarađivati, Meghan Markle i princ Harry imaju na umu niz projekata kojima planiraju zaraditi novac. Iako se njihovo bogatstvo procijenjuje na 18 milijuna funti, od čega je princ Harry samo od majke, pokojne princeze Diane, naslijedio sedam milijuna, novac se brzo topi, pa su osmislili niz ideja kojima planiraju osigurati svoju tročlanu obitelj.

Nagađa se kako će 'dio svog kolača' Sussexovi potražiti u modnom svijetu, a navodno je Meghan već napravila prvi korak i odradila prve razgovore sa modnom kućom Givenchy. Takvi ugovori mogli bi im donijeti milijune funti. Nedavno je potvrđeno kako će Meghan posuditi glas u novom Disneyjevom filmu 'Elephant', a proteklih mjeseci se šuška kako vojvotkinja planira ponovno aktivirati na svom blogu The Tig, kao i na Instagramu.

  • +27
Posljednja kraljevska dužnost princa Harryja i Meghan Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Izvor blizak paru potvrdio je kako Meghan planira ponovno pokrenuti svoj blog koji je stopirala nedugo prije zaruka s princem Harryjem, pa je samo pitanje dana kada će blog The Tig na kojem je bivša glumica pisala o modi, putovanjima, ljepoti i politici ugledati svjetlo dana.

Također, 38-godišnja Meghan navodno planira napisati još jednu kuharicu, a obzirom na popularnost koju je stekla kao članica kraljevske obitelji, uopće ne sumnjamo kako će njezina knjiga recepata biti veliki uspjeh.

  • +2
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Prvu kuharicu naziva 'Together: Our Community Cookbook' koja okuplja 50 recepata Meghan je izdala 2018. u suradnji s humanitarnom organizacijom The Grenfell Foundation. Bio je to njezin prvi humanitarni projekt koji je odradila kao članica kraljevske obitelji. Prvih 38,811 primjeraka prodano je u dva mjeseca.

Izvor tvrdi kako je 'Meghan pokrenula niz projekata'. Posuđivanje glasa za Disneyjev film 'Elephant' samo je jedan u nizu, a ukupna zarada od filma otići će u ruke organizacije Elephants Without Borders koja se bavi zaštitom divljih slonova.