U DUBLINU

Ona ja najcool mama Hollywooda: Julia Roberts snimljena na koncertu Taylor Swift

01.07.2024 u 11:01

Bionic
Reading

Da su s Taylor Swift zaluđene i najpoznatije svjetske face, može se vidjeti po njihovim dolascima na koncerte u sklopu Eras turneje, a nakon Salme Hayek, Stelle McCartney, Hugha Granta, Toma Cruisea kao i članove britanske kraljevske obitelji, na nastup u Irskoj stigla je Julia Roberts

Holivudska glumica je sve samo ne obična mama, a zbog njezinog posljednjeg poteza, mnogi je smatraju najcool mamom Hollywooda. Naime, Julia Roberts snimljena je u gomili na posljednjem koncertu Taylor Swift, kojeg je održala u irskom Dublinu, a sudeći po fotografijama, dobro se zabavila.

Iako su svijet obišle samo njezine fotografije, nagađa se kako je ona bila tamo zajedno s djecom, koji su i sami veliki obožavatelji Taylor Swift.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Ovo inače nije prvi koncert koji je Julia pohodila sa svojim nasljednicima, budući da je na svom Instagram profilu prije nešto više od godinu dana, u lipnju 2023., objavila Taylorinu fotografiju snimljenu tijekom jednog njezinog koncerta po Americi.

Tada je napisala: 'Taylor Swift volim te! Hvala ti što si bila sve ono što smo ikada trebali! Ikada!'

Sa danas 19-godišnjim blizancima Hazel i Phinneusom te 17-godišnjim Henryjem, koje ima s Dannyjom Moderom, Julia je bila i 2015. na koncertu održanom na Santa Clara Levi's stadionu, kada je djecu odvela u backstage da se upoznaju sa svojom omiljenom pjevačicom.

ZGODNA ŽENA

Julia Roberts zablistala u jednostavnom stajlingu i s nakitom od kojeg zastaje dah

Pogledaj galeriju

No, sve nije stalo na tome, budući da ju je Taylor upitala bi li se popela na pozornicu tijekom jedne pjesme i plesala, što je ova i napravila, popevši se na stage s majicom Taylor Swift.

  • +8
Koncert Taylor Swift na londonskom Wembleyju Izvor: Profimedia / Autor: Justin Ng / Avalon / Profimedia

Zanimljiv je i detalj, koji je Julia Roberts otkrila 2018. za Harper's Bazaar, kada je otkrila sve o trenutku kada su njezina djeca saznala da je i ona sama poznata pa su je upitali je li 'poznatija od Taylor Swift'.