NA METI JAVNOSTI

Oštre kritike na račun nastupa princeze Charlene kojim je razljutila cijeli Monako

05.09.2023 u 08:18

Bionic
Reading

Princeza Charlene vrlo je često na meti kritičara zbog svoje suzdržanosti i hladnog nastupa, a to je razljutilo i gledatelje nove TV postaje 'TVMonaco'

Novo zajedničko pojavljivanje princa Alberta i princeze Charlene razljutilo je gledatelje! Iako se svaki nastup monaške kraljevske obitelji iščekuje sa zanimanjem pitanja hoće li se princu pridružiti supruga koja se pojavljuje samo na odabranim događajima, ovaj put bilo bi bolje da je ostala doma.

Kraljevski par zajedno se pojavio pred kamerama u subotu navečer kako bi uveličali početak rada nove TV postaje 'TVMonaco'. Kako bi pridonijeli svečanosti trenutka, princ i princeza obratili su se gledateljima i time dali na važnosti novoj televizijskoj postaji.

'Vrlo sam ponosan što sam ovdje s princezom Charlene kako bismo započeli ovu prekrasnu avanturu, ovaj televizijski kanal koji će širiti važnost Kneževine po cijelom svijetu. Siguran sam da će ovaj moderan kanal ponuditi kvalitetan program koji je važan ne samo za stanovnike Monaka, već i za sve ljubitelje Kneževine i rivijere diljem svijeta, stoga je veliko zadovoljstvo biti ovdje', rekao je princ Albert s osmijehom na licu.

I dok je Albert rekao nekoliko rečenica važne poruke, Charlene je bila vrlo kratka: 'Čestitam, i sve najbolje u budućnosti!'

Međutim, gledatelji princezi nisu zamjerili samo jednostavnost govora, već i jezik na kojem se obratila javnosti. Nisu mogli vjerovati da je 45-godišnjakinja još uvijek nespremna govoriti na francuskom te da u svojoj državi radije priča engleski jezik.

Međutim, ovo pojavljivanje potvrdilo je da je par još uvijek zajedno. Vijesti o prepirkama monaškog kraljevskog para vrlo su česte, a šuškanja o njihovoj lažnoj sreći dolaze u intervalima. Ovo su ljeto proveli ploveći oko Grčke, no navodno su se iz Grčke uputili na različite adrese.

  • +9
Princ Albert II i princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia