DJEVOJKE NOGOMETAŠA

Otkrivamo tko su ljepotice koje su se skrasile uz mlade dinamovce, neka imena mogla bi vas iznenaditi

05.12.2019 u 13:40

Bionic
Reading

Božićni domjenak hrvatskog prvoligaša nisu željele propustiti ni samozatajne ljepotice koje su pronašle ljubavnu sreću uz poznate dinamovce

Ususret nadolazećim blagdanima u kavani Johann Franck u samom centru Zagreba GNK Dinamo okupio je u utorak navečer igrače, suradnike i prijatelje kluba kako bi zajedno proslavili uspješnu sezonu te uživali u druženju. Dinamovom božićnom domjenku nazočili su brojni igrači, sportski novinari i čelnici kluba.

Nogometaši su iskoristili ovu prigodu kako bi u izlazak poveli svoje zgodne djevojke i supruge koje se, kako otkrivaju objave na društvenim mrežama, međusobno dobro slažu.

Najpoznatija među djevojkama nogometaša zasigurno je Helena Matić, djevojka vratara Dominika Livakovića, koja se na utakmicama počela pojavljivati još u Rusiji u lipnju prošle godine, kada je njezin dragi nastupio u dresu reprezentacije. Od tada je često viđamo i na maksimirskim tribinama jer rijetko propušta priliku pokazati svom voljenom potporu. Na domjenak je došla, kao i uvijek, elegantno dotjerana. Helena njeguje nenametljiv i sofisticiran stil, a za ovu je prigodu odabrala svilenu pussy bow crnu bluzu i crne hlače te skupocjenu dizajnersku torbicu Yves Saint Laurent u boji crnog vina.

Pravo iznenađenje večeri bio je Luka Ivanušec, mladić koji je javnosti pokazao svoju zgodnu djevojku. Naime, 21-godišnji Varaždinac koji je za Dinamo potpisao u kolovozu ove godine već neko vrijeme ljubi atraktivnu sugrađanku Tiu Vugrinec. Njezino prezime možda vam je poznato, jer njezin otac je nekadašnji nogometni reprezentativac Davor Vugrinec. Ova 23-godišnjakinja završila je privatni studij na Vernu, a putem Instagrama jasno daje do znanja da voli modu i putovanja te druženja s bliskim prijateljicama.

Svojom se ljepoticom ponosno hvalio i Nikola Moro. Srce mu je zarobila lijepa brineta Paula Pulić i to prije više od četiri godine. Zgodna Splićanka studira arhitekturu na Sveučilištu u Zagrebu.

Na božićni domjenak nogometnog kluba Dinamo stigla je prigodno odjevena te također pokazala da voli decentan modni izričaj.

Na božićnoj zabavi u centru Zagreba uživali su i supružnici Oršić. Nogometaš Mislav Oršić došao je u pratnji svoje supruge Suzane, kojom se oženio u prosincu prošle godine. Mislav i Suzana upoznali su se u srednjoj školi, a zajedno su već jedanaest godina te imaju sina Manuela.

Jedna od onih djevojaka koja rijetko kome ne zapne za oko je Maja Čizmar. Ova zgodna brineta osvojila je Petra Stojanovića, a koji je prije tri godine samouvjereno govorio kako uživa u solo životu.

No svojim ga je šarmom i ljepotom oborila Maja, s kojom je sretniji no ikada. Za domjenak je Maja odjenula trendi sako od tvida, a da prati modu, pokazuje fotografijama na društvenim mrežama. Maja i Petar u slobodno se vrijeme naviše druže s njegovim kolegama Livakovićem i Šitumom. Tako su u parovima prošle godine uživali na zimskom odmoru u Dubaiju.

Bosanskohercegovački nogometaš Marin Lelovac već je osam godina u braku sa Zagrepčankom Anitom Lelovac. Supružnici su se zajedno pojavili na svečanom domjenku u prigodnim izdanjima. Vitka i visoka plavuša iz zagrebačke Dubrave vrlo je samozatajna te se ne koristi društvenim mrežama.

Zajedno su se dotjerani zabavljali i supružnici Šitum. Mario i Nika u braku su tri godine te imaju sina Jakova.