SLAVLJE U MONTECITU

Evo kako su Harry i Meghan proslavili 3. rođendan Lilibet Diane

04.06.2024 u 14:27

Bionic
Reading

Iako joj je rođendan tek danas, 4. lipnja, Meghan Markle i princ Harry rođendan svoje princeze Lilibet Diane organizirali su proteklog vikenda, napravivši zabavu za obitelj i prijatelje u njihovom domu u Montecitu

Slavlje povodom 3. rođendana Lilibet Diane počelo je već ovog vikenda, zabavom organiziranom u domu vojvode i vojvotkinje od Sussexa u Montecitu. Među gostima su bili najbliži prijatelji, ali i uski krug obitelji, s Meghanine strane, kao i mali prijatelji Lilibet Diane.

Na zabavi, kao što se i očekivalo, nije bilo nikoga s Harryjeve strane obitelji, a nije poznato niti jesu li uputili rođendanske čestitke putem maila ili telefona. Ostali detalji proslave još se uvijek drže u tajnosti, kao i fotografije s iste, no nema sumnje da je bilo veselo.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Trogodišnja princeza rođena je 4. lipnja 2021. godine, nakon što su njezini roditelji, princ Harry i Meghan Markle odstupili s mjesta radnih članova kraljevske obitelji i sa sinom Archijem, rođenim 2020. godine, preselili u Montecito, gdje su kupili luksuznu vilu.

  • +14
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Emmanuel Osodi / AFP / AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U objavi povodom njezinog rođenja, na stranici fondacije Archewell, tada je stajalo kako je nazvana po nadimku kraljice Elizabeth iz mladosti, dok je ime Diana dato u čast njezine pokojne bake princeze Diane. No, malenu od rođenja svi zovu Lili te je tako ostalo do danas.

Uz ime ide i titula princeze koju je dobila nakon što je u rujnu 2022. njezin djed, dotadašnji princ Charles, postao novim britanskim kraljem.