NAJLJEPŠA BUĐENJA

Ovako izgledaju slatke igrice u krevetu našeg glumačkog para

06.02.2017 u 12:40

Bionic
Reading

Bojana Gregorić Vejzović od svih uloga ipak najviše uživa u onoj majke. Ponovo je proteklog vikenda razveselila svoje fanove i prijatelje obiteljskom fotografijom na kojoj ona i suprug Enes poziraju s djecom Zoe i Raulom. Ovoga puta - u krevetu

Glumica se na intimnoj obiteljskoj fotografiji zadovoljno osmjehuje dok pokazuje svoje najmilije s kojima leži u krevetu. Kako bi se reklo, prava obiteljska idila. Fotografiju je Bojana objavila s potpisom 'Najljepša buđenja'. Nježni prizor oduševio je brojne Bojanine pratitelje na Instagramu među kojima su Nela Kocsis, Ana Begić Tahiri, Anđa Marić i Nives Čanović koje su joj uputile najljepše komplimente.

'Moja obitelj su moji superheroji. Oni su moje nadahnuće, podrška i utočište, moja snaga i ljubav koja me pokreće, sve ostalo je prolazno', izjavila je ranije Bojana za Wish.hr.

Sa suprugom Enesom Vejzovićem prošlog je mjeseca proslavila 11 godina braka i 13 godina ljubavi. Upoznali su se 2004., dvije godine kasnije su se vjenčali, a plod njihove ljubavi su danas osmogodišnji Raul i četverogodišnja Zoe.

Najljepsa budenja #family #mornings #joy #love #thankful #jedinobitno

A photo posted by @bojana.gv on