šarmer oduvijek

Ovako je 2006. izgledao Zlatko Dalić: U to je vrijeme sanjao o današnjoj karijeri

04.10.2024 u 11:33

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije nosi titulu jednog od najšarmatnijih muškaraca u svijetu sporta. Zlatko Dalić sjajno izgleda iako je blizu šestom desetljeću života, godine mu dobro stoje. Osvanule su njegove fotografije iz 2006. godine u vrijeme kad je bio trener NK Varteks

Igračku karijeru Zlatko Dalić proveo je na poziciji obrambenog veznog. Profesionalnu karijeru započeo je u NK Triglavu 1918. iz Livna, a nastavio ju je igrajući u Hajduku te kasnije Cibaliji. Igrao je i za FK Budućnost Podgorica, Velež Mostar te Varteks Varaždin.

Trenersku karijeru započeo 2000. godine, a izbornik hrvatske nogometne reprezentacije postao je u listopadu 2017. godine, kao nesljednik Ante Čačića.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

Dulju kosu je furao uvijek

Arhivske fotografije iz 2006. nastale su na stadionima Zaprešića, Zagreba, Rijeke i Splita, a mnogima će na prvi pogled možda izgledati neprepoznatljivo. Isto kao i danas, vjeran je svojoj duljoj crnoj kosi, samo je danas tu i pokoja bora.

uskršnji izlazak

Zlatko Dalić sa suprugom Davorkom uživao na koncertu Dražena Zečića u Varaždinu

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Zlatko Dalić živi u Varaždinu, gdje je otvorio i svoj restoran, a svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Sa suprugom Davorkom je u braku su od 1992. godine, a hrvatski izbornik u intervjuima je često isticao da bez voljene žene i njezine posvećenosti njemu i njihovim nasljednicima Toniju i Bruni, nikada ne bi mogao ostvariti snove i uspješnu karijeru. Pričao je i o problemima koje je prebrodio sa suprugom tijekom zajedničkih godina

  • +2
Zlatko Dalić Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL