svi su neutješni

Ovako se to radi: Kolinda Grabar-Kitarović tješi naše Vatrene

25.06.2024 u 11:10

Bionic
Reading

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i ovaj je put pokazala ponos na naše Vatrene, a obratila se i navijačima

Jučer smo doživjeli najhladniji tuš u 98. minuti utakmice naših Vatrenih. Hrvatski je san srušen golom Zaccagne, a suze su navrle na oči naših nogometaša i obožavatelja nogometa. Razočarana remijem je i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja se i ovaj put potrudila pronaći riječi utjehe.

Poznata kao velika ljubiteljica sporta, posebice nogometa, bivša je predsjednica svoju poruku navijačima i igračima uputila preko Instagrama.

'U dobru i zlu, u javi i snu, ...' vi ste uvijek naši, najbolji Vatreni! Donijeli ste nam toliko sreće i radosti, ostavljali srce na terenu, priredili toliko sjajnih trenutaka i odličnih utakmica kojima ste Hrvatsku uzdigli na tron svjetskog nogometa! Ponosni smo na sve vaše uspjehe, zahvalni na vašem trudu, srčanosti, borbenosti te, iznad svega, neslomljivom duhu, koji vas čini jedinstvenim sportskim fenomenom u svijetu', napisala je bivša predsjednica ponosna na Vatrene.

Iako utakmicu nije gledala uživo jer je putovala iz Budimpešte za London, Grabar-Kitarović pozirala je u Mađarskoj u košulji na prepoznatljive crvene i bijele kvadratiće pokazavši svima da je u mislima uvijek uz naše igrače i cijeli stožer.

  • +4
Jakov Kitarović i Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL