vrhunac špancirfesta

Ovo se ne propušta: Odlična hrana, vrhunska atmosfera i - besplatan koncert Baby Lasagne

26.08.2024 u 16:58

Bionic
Reading

Nastup Baby Lasagne bit će jedan od vrhunaca ovogodišnjeg festivala koji posjetiteljima nudi 500 programa, 200 glazbenih sadržaja i 80 performansa te cijeli niz sadržaja za male špancirere

Nastup Baby Lasagne bit će jedan od vrhunaca ovogodišnjeg Špancirfesta, koncert će se održati u utorak u 21 sat na velikoj pozornici podno bedema Starog grada, no sa špancirerima će se družiti već od 10 sati u dvorištu Vile Bedeković.

U Varaždinu je u prva tri dana 26. Špancirfesta boravilo više od 100 tisuća posjetitelja, pa organizatori spominju i obaranje lanjskog rekorda, a gradska Turistička zajednica objavila je da je sve spremno za nastup ovogodišnjeg headlinera Baby Lasagne.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Marko Purišić od 10 sati u Varaždinu

Marko Purišić, popularni Baby Lasagna, koncert će održati u utorak od 21 sat, no sa špancirerima će se družiti već od 10 sati u dvorištu Vile Bedeković. Predstavit će slikovnicu 'Baby Lasagna i mačak Stipe – Veliko prijateljstvo', a uz njega će biti i autor teksta i ilustracija Igor Jurilj.

  • +32
Baby Lasagna Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nakon kratke promocije, sve do 11:30 najmlađi špancireri moći će se fotografirati s Markom i kupiti svoj primjerak slikovnice. Za fotografiranje će biti zadužen službeni fotograf Špancirfesta, a fotografije će biti dostupne putem QR koda koji će biti istaknuti na lokaciji promocije.

Baš kao i za preostalih devet koncerata na glavnoj festivalskoj pozornici, ulaz na koncert Baby Lasagne je besplatan.

Atmosferu uoči koncerta Baby Lasagne zagrijat će mladi varaždinski bend Dodger Atrfool kojima u utorak izlazi i prvi samostalni album pod nazivom 'Dobri ljudi', a svoj nastup počinju u 20 sati.

U LJETNOM 'ĐIRU'

Baby Lasagna pokazao novi look i priredio spektakl u Šibeniku

Pogledaj galeriju