ZGODNE DJEVOJKE

Ovo su ljepotice koje su zavele naše 'modre': Evo koga ljube mladi dinamovci

26.02.2019 u 06:53

Bionic
Reading

Mlade nade hrvatskog prvoligaša ponovno su posljednjih tjedana u centru pažnje. Svojom igrom izborili su mjesto među 16 najboljih momčadi Europske lige i doveli nogometnu euforiju u Zagrebu na vrhunac. Samim time, i njihov je ljubavni život postao zanimljiv javnosti. Iako je većina njih tek u ranim 20-ima, mnogi od perspektivnih igrača već su pronašli one prave, a drugi se tek spremaju na odlučujući korak u svojim vezama

Javnosti sigurno najpoznatiji po svojoj zgodnoj odabranici je Dominik Livaković, vratar koji je prošlo ljeto zaigrao i u Rusiji na Svjetskom prvenstvu u dresu reprezentacije. S tribina ga je tada bodrila djevojka Helena Matić. Zgodna Zagrepčanka zavela ga je prije godinu i pol te od tada proživljavaju pravu bajku. Helena se svojevremeno bavila sinkroniziranim klizanjem i imala preko 75 nastupa s klubom Zagrebačke pahuljice.

'Moraju se i djevojke dosta odricati u vezama s nogometašima', rekao je talentirani Dominik jednom prilikom te dodao kako njegova Helena voli kuhati i kako uživa u kućanskim poslovima.

Par ima i kućnog ljubimca, psa Cruza, a svaki slobodan trenutak od nogometa zaljubljeni golupčići iskoriste za neko putovanje. Posjetili su tako Abu Dhabi, Pariz i London. Koliko je veza ozbiljna, govori i činjenica da je Helena već upoznala Dominikove roditelje, a s njegovom majkom Manuelom izvrsno se slaže.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#us 💘

Objavu dijeli Helena Matić (@helenamatic)

U bračnu je luku prije dvije godine uplovio Dinamov lijevi bočni Mario Musa. Pred oltar je odveo dugogodišnju djevojku Anitu, s kojom je nedavno dobio i prvo dijete. Plavokosi Samoborac samozatajnu je plavušu upoznao sasvim slučajno. Anita, inače po zanimanju kemičarka koja se bavila i manekenstvom, za Gloriju je jednom prilikom ispričala kako ju je dragi zaprosio.

'Zaprosio me u Izraelu u jednom prelijepom restoranu smještenom na plaži - u pozadini je svirala poznata izraelska pjesma, sve je bilo u znaku romantike. Upravo smo tu pjesmu izabrali i za prvi ples na dan vjenčanja!'

Bračni par koji sigurno izaziva najveću pažnju javnosti zbog svojih modnih kreacija su Izet i Lejla Hajrović. Švicarski nogometaš bosanskohercegovačkih korijena u Dinamo je stigao prije godinu dana, a s njim se u Zagreb tada doselila i supruga Lejla, također Švicarka rodom iz Travnika.

Njih su se dvoje upoznali u Lejlinu rodnom Zürichu, a u vezi su već šest godina, od čega tri i pol u braku.

Lejla obožava markiranu garderobu, a strast za dizajnerskim krpicama prenijela je i na supruga.

Komnen Andrić, 23-godišnji napadač, prvi je Srbin Dinamu otkako je Hrvatske nogometne lige. U Hrvatsku je stigao sa suprugom Majom, koja mu je u prosincu u Beogradu rodila kćer. Zgodna i vitka brineta, za razliku od ostalih supruga nogometaša, ne voli medije, društvene mreže i pažnju javnosti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Komnen Andric (@komnen_18)

Švicarac balkanskih korijena Mario Gavranović nedavno je oženio dugogodišnju djevojku Anitu koja je rodom iz Dervente, a s roditeljima se u Zürich preselila kao vrlo mala.

'Upoznali smo se u Zürichu, u butiku u kojem je radila. Kada sam potpisao za Zürich, došao sam u taj butik nešto kupiti i to je bilo to', rekao je za Jutarnji list 29-godišnji nogometaš koji je prije Dinama igrao i u Rijeci. Lijepa Anita trenutno je u drugom stanju i par čeka svoje prvo dijete.

U Dinamovom dresu broj 16 igra Zagrepčanin Mario Šitum, koji je također u braku. Njegovo srce davnih je dana zarobila zgodna plavuša Nika.

Upoznali su se još kao gimnazijalci, brzo zaljubili, a onda mladi i oženili. U braku su već tri godine, a prije godinu dana postali su roditelji malenog Jakova. Nika je brižna majka i supruga, a Mario je jednom prilikom rekao da uživa u obiteljskom životu i kako bi volio imati četvero djece.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Moment ❤️

Objavu dijeli @ emazec

Sarajevski 22-godišnjak Amer Gojak u Dinamo je stigao prije tri godine, a u Zagrebu je osim nogometnog uspona upoznao zanimljivu djevojku. Svidjela mu se atraktivna Paula Martinović.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🧸❤️

Objavu dijeli Amer Gojak (@amergojak14)

Sigurno jedna od atraktivnijih djevojaka u redovima Dinamovih ljepotica je Tea Slavica, o kojoj smo pisali prije nekoliko dana. Zgodna brineta zavela je mladog napadača Burnu Perkovića.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

My T ❤️

Objavu dijeli Bruno Petković (@brunopetkovicofficial)

​​​​​​​Zagrepčanka Tea studira na internacionalnom fakultetu Rochester Institute of Technology, International Business, a u opisu profila još je navela da život živi po svojim pravilima.

Među mlađima u momčadi 'modrih' je 18-godišnji Antonio Marin. Iako mlad, ovaj se Zagrepčanin već zaljubio do ušiju u zgodnu plavušu Petru Drakulić. Petra, poput mnogih djevojaka sportaša, voli modu, marke, šminku i poziranje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

❤️🔐

Objavu dijeli Antonio Marin (@antonio_marin11)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

☀️

Objavu dijeli Petra Drakulić (@petradrakulic)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💙

Objavu dijeli Petra Drakulić (@petradrakulic)

Jedan od onih koji je već oženjen je i 27-godišnji Emir Dilaver. U braku je s Eminom, s kojom ima dvoje djece. Sinovi su, kako je jednom prilikom rekao ovaj stasiti branič, njegov jedini i najdraži hobi. 'Jedini hobi mi je da ganjam njih dvoje. To mi je najljepši mogući hobi', objasnio je.