Sretne vijesti

Oženio se Chuck Bass iz kultne serije 'Tračerica'

25.08.2024 u 22:50

Bionic
Reading

Popularna serija 'Tračerica' emitirala se do 2012. godine, a neke njene zvijezde danas su vrlo popularni glumci i glumice. Među njima je Ed Westwick. Ovaj vikend se se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Amy Jackson

Britanski glumac je nakon 'Tračerice'imao uloge u nekoliko serija i filmova, a posljednji u kojem je Ed Westwick glumio bio je 'Deep Fear' iz 2023. godine.

Odbačene optužbe

Oko Westwicka se, podsjetimo, diglo puno prašine 2017. godine. Više žena ga je optužilo za seksualni napad, no godinu dana kasnije je sud odlučio odbaciti optužbe protiv njega jer nije bilo dovoljno dokaza.

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

Westwick je čini se, sve brzo zaboravio i uživa u ljubavi s Amy koju je upoznao događaju Aston Martina 2021. godine. Pozvao ju je na dvostruki spoj s njihovim psima, Herbertom i Humphreyjem, a u lipnju 2022. su preko društvenih mreža potvrdili vezu.

Ljubav okrunjena brakom

'Putovanje je tek počelo', napisao je sretan par uz fotografije sa svog velikog dana. Zaručili su se u siječnju ove godine. Amy inače glumačka zvijezda u Bollywoodu prošlog mjeseca je proslavila svoj djevojački vikend u luksuznom hotelu Plaza Athenee u Parizu s najbližim prijateljicama. Bila je na korak do udaje s hotelijerom Georgeom Panayiotouom, a u vezi im se rodio sin Andreas.