javio se i poznati otac

Oženio se sin Tonija Kukoča: Mladenka pokazala najljepše trenutke s vjenčanja

02.09.2024 u 11:41

Bionic
Reading

Sin jednog od najvećih domaćih (i svjetskih) košarkaša svih vremena, Tonija Kukoča i njegove supruge Renate se proteklog vikenda u Chicagu zakleo na vječnu ljubav svojoj dugogodišnjoj djevojci Marcelli

'Obećavam ti da ću odabrati tebe, svaki izlazak i zalazak sunca, kroz sve sezone ovog života koje imamo radost i čast provesti zajedno, u dobru i zlu, uvijek ću odabrati tebe. Volim te, ljubavi', poručila je lijepa odabranica Marina Kukoča svom suprugu te na Instagramu pokazala više fotografija s njihovog velikog dana.

Marcella je blistala u klasičnoj bijeloj vjenčanici s korzetom dok je Marin izabrao plavo odijelo. Posebno ponosan bio je Marinov tata, košarkaška legenda Toni Kukoč.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Tata je otkrio zaruke

Nakon vjenčanja objavio je fotografiju svog sina i njegove supruge. 'Toliko sam sretan zbog vas, volim vas oboje jako puno', poručio je. Upravo je on, u travnju prošle godine na društvenim mrežama otkrio da su se Marin i Marcella zaručili. 'Pitao ju je i rekla je da! Dobrodošla u obitelj', napisao je tada.

Inače, Marin se u djetinjstvu bavio košarkom, no odustao je zbog niza ozljeda. Umjesto toga završio je jedan od najprestižnijih američkih sveučilišta, University of Pennsylvania i danas živi i radi u Chicagu.

emotivan doček

Na splitsku premijeru filma Toni Kukoč stigao u pratnji majke i supruge

Pogledaj galeriju

Na svom Instagram profilu i nije previše aktivan, no jasno je da u sebi ima nevjerojatnu umjetničku crtu.