ljepotica s kvarnera

Pjevala je s Teensima i nastupila na Eurosongu: Ovako danas izgleda Claudia Beni

29.07.2024 u 16:07

Bionic
Reading

Grupa Teens okupila se nakon 25 godina od posljednjeg nastupa, a proteklog vikenda su održali nastup u Kastvu. Uskoro nastupaju u Splitu, a spremaju se i za nastup u Tvornici kulture 7. studenog. Osim po neodoljivom šarmu i veselim pjesmama, mnogi ih pamte i po pjevačici, Claudiji Beni

Claudia Beni se krajem devedesetih proslavila kao pjevačica grupe Teens. Ona, njezin brat Sandro i bratić Daniel Beni, Ines Cech O'Donnell, Zoran Majstorović i Eugen Srdoč bili su tinejdžerska senzacija. S grupom Teens Claudija je prodala 30.000 albuma.

iščeznula je s glazbene scene

Nedugo nakon što su se članovi grupe odlučili razići, Claudia je krenula u solo karijeru pa je među ostalim 2003. godine Hrvatsku predstavljala na Eurosongu s pjesmom 'Više nisam tvoja'. Neko vrijeme nakon tog glazbenog natjecanja bila je na sceni, a onda se maknula sa svjetla pozornica.

Izvor: Društvene mreže

Obiteljski biznis

Zaželjela se 'običnog' života pa je promijenila više poslova - od trgovine i frizera pa do dizajna, rada u bratićevom pubu. Danas ona i brat Sandro imaju tvrtku koja je zastupnik za aparate za kavu za područje bivše Jugoslavije. Godine 2010. je krenula nastupati s kolegama iz škole u Matuljima koji su se okupili u bendu Koktels. S njima se zadržala do 2015. godine, a ondje je upoznala i sadašnjeg supruga.

  • +3
Claudia Beni Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Danas je Claudia majka 7-godišnjih blizanki Chiare i Noemi, za koje je ranije otkrila da pokazuju veliku ljubav prema glazbi, a izgleda gotovo jednako kao u doba najveće popularnosti.