bome velikodušno

Poklon vrijedan 40 milijuna dolara: Evo što je Jennifer Lopez dobila od dečka za Božić

22.12.2017 u 22:29

Bionic
Reading

Ovogodišnji blagdani bit će posebni za latino divu Jennifer Lopez koja je posljednjih deset mjeseci zaljubljenija no ikad. Bivši igrač bejzbola Alex Rodriguez za Božić joj je pripremio skupocjeni poklon koji će još dugo pamtiti, a navodno se sprema i zaprositi ju

Blagdanski duh i uzbuđenje zbog Božića u obitelji američke pjevačice Jennifer Lopez svakim danom sve više raste. Sve to mnogobrojni obožavatelji imaju prilike pratiti putem društvenih mreža na kojima je pokazala kako je dekorirala svoju oazu nedaleko New Yorka. 

No, lampice na boru i blještave dekoracije nisu jedino što ovih dana veseli poznatu zavodnicu. 

Njezin partner, Alex Rodriguez, umirovljeni igrač bejzbola s kojim je u vezi već više od pola godine, pripremio joj je nezaboravan poklon. 

  • +10
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema pisanju stranih medija, proslavljeni sportaš kupio je privatni zrakoplov koji vrijedi nevjerojatnih 40 milijuna američkih dolara.

Impresivno izdanje luksuznog zrakoplova osim toga može komotno smjestiti 14 putnika te s njim može i preko oceana na duže relacije.

💙

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Ova činjenica sigurno će iznenaditi Jennifer koja obožava putovati, a od sada će se na njezinim pustolovinama s dragim moći pridružiti i njezina dječica, devetogodišnje blizance Emmu i Maxa koju ima iz prošlog braka s glazbenikom Macom Anthonyjem. 

Budući da se svi izvrsno slažu, na zajednička putovanja sigurno će povesti i Alexove kćeri iz prijašnjeg braka, kćeri Natashu i Ellu. 

Jennifer Lopez u Hamptonsu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Savršen obiteljski poklon nije jedino što će latino diva dobiti ovih blagdana jer se Alex navodno sprema na prosidbu. 

Iako su oboje već nekoliko puta zaključili kako su spremni za brak i kako im se ovakva ljubav još nikada nije dogodila, oboje su vrlo tradicionalni pa će to odraditi na staromodan način.

'Oni definitivno pričaju o brak, ali Jennifer je staromodna i dok ne vidi prsten na svojoj ruci neće javno govoriti o tome. Osim toga njihova djeca jako navijaju za vjenčanje', naglasio je izvor blizak sretnom paru, koji će nakon proslave Božića otputovati u toplije krajeve.

❤️

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Odlaze na obiteljski odmor na Bahame i to novim zrakoplovom.