SLAGAO BI SE S UJAKOM GARYJEM

Polubrat Meghan Markle: 'Zašto nas ne tretiraju kao Middletone?'

22.08.2018 u 23:44

Bionic
Reading

Thomas Markle Jr., polubrat vojvotkinje od Sussexa, izlio je gorčinu prema kraljevskoj obitelji zbog načina na koji se prema njima odnose i izrazio nadu da će se Meghan pomiriti s ocem prije nego bude prekasno

Polubrat Meghan Markle se pita zašto njegova obitelj nema tretman kao obitelj Middleton i podsjeća na ujaka vojvotkinje od Cambridgea Garyja Goldsmitha kojemu je kraljevska obitelj iskazala dobrodošlicu unatoč tome što se ženio četiri puta i što je osuđivan za obiteljsko nasilje.

O problemima koji ga tište, Thomas Markle Jr. progovorio je za Daily Mail povodom najave kako će Meghan putovati u Kaliforniju posjetiti majku Doriju, ali i da tijekom putovanja ne planira kontaktirati svoga oca i druge članove obitelji.

Prekid odnosa između njegove sestre i oca, kako kaže, slomilo mu je srce, a iako su tom zahladnjenju kumovali eksplozivni komentari Thomasa Marklea u kojima je kraljevsku obitelj uspoređivao sa Scientolozima, Thomas Jr. misli da bi vojvotkinja od Sussexa trebala mijenjati stvari i popravljati štetu dok nije kasno.

Autsajdera u kraljevskoj obitelji, podsjeća Thomas Jr., bilo je i prije poput Middletona. Iako ne vidi po čemu se to njegova obitelj razlikuje, kaže kako su s Kesingtonske palače mogli reagirati i ranije, čim su najavljene zaruke princa Harryja i Meghan Markle.

  • +17
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Dugo se već bave ovakvim stvarima i veliko je pitanje zašto su to učinili na ovakav način. Mogli su se malo pobrinuti za moga oca i on bi bio sretan', izjavio je Thomas Jr. za Daily Mail.

Dotaknuo se opet ujaka Kate Middleton, kojega neprimjereno ponašanja uoči vjenčanja, kada je u svom mediteranskom domu La Maison de Bang Bang šmrkao kokain, nije spriječilo da bude pozvan u Westminister Abbey.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

'Mislim da bi smo se ujak Gary i ja dobro slagali', kaže Thomas Jr. i dodaje da bi bilo lijepo da je dobio makar pozivnicu za vjenčanje poput njega.

'Ne moram biti na svim tim njihovim događanjima, ali bilo bi lijepo da sam pozvan makar na vjenčanje', zaključuje Thomas Markle Jr.