NAPUSTILA LONDON

Ponosna, ali i emotivna: Meghan Markle oprostila se sa suzama u očima i zatvorila veliko poglavlje svog života

12.03.2020 u 10:31

Bionic
Reading

Prema napisima britanskih medija, Meghan Markle navodno je bila očajna dok se, prepuna emocija, opraštala od kraljevskih dužnosti, nakon čega se vratila u Kanadu. I dok je princ Harry, zbog unaprijed dogovorenih obveza, ostao u Londonu, Meghan je požurila kući gdje ju je nestrpljivo čekao maleni Archie

Nakon što je odradila svoj posljednji službeni angažman kao vojvotkinja od Sussexa i pojavila se elegantna na misi u Westminsterskoj opatiji povodom Dana Commonwealtha, Meghan Markle oprostila se od ljudi kojima je bila okružena u Londonu, a navodno je, tijekom oproštaja, pustila i suze, te je potom napustila Veliku Britaniju i zatvorila veliko poglavlje svog života.

Kako je otkrio izvor blizak kraljevskoj obitelji, Meghan je bila poprilično emotivna prilikom posljednjeg susreta sa studentima u Buckinghamskoj palači, nakon čega se uputil u Westminstersku opatiju na misu.

Situaciju 'iza kulisa' opisala je i Telegraphova kolumnistica Bryony Gordon, koji je otkrio kako su vojvotkinji 'oči sjale prepune suza' dok je pričala s uzvanicima o njihovu poslu i angažmanu.

'Dok sam gledala vojvotkinju kako izvršava svoj posljednji privatni angažman, osjećala sam veliku tugu, kojom je bilo prožeto sve. Tugu zbog toga što je moralo doći do ovoga, tugu da nisu uspjeli i tugu što u manje od dvije godine od bajkovitog vjenčanja, prva osoba druge rase koja je ušla u britansku kraljevsku obitelj iz iste i izašla. Doista je ironično da je njezin posljednji angažman bio vezan u Commonwealth i misu koja slavi različitost, jedinstvenost i snagu', napisala je Gordon i dodala kako su se prema vojvodi i vojvotkinji od Sussexa svi ružno ponašali.

  • +27
Posljednja kraljevska dužnost princa Harryja i Meghan Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Nakon svega, Meghan je požurila njihovom 10-mjesečnom sinu Archiju, koji je ostao u Kanadi, dok Harry još uvijek ima obveza u Velikoj Britaniji. 

Kako se piše, supružnici namjeravaju ostaviti svoj dom u Windsoru, za koji će početi plaćati najamninu, ali i vratiti 2.4 milijuna funti novca koji je pristigao iz džepova poreznih obveznika, a koji je potrošen na renovaciju kuće.