ELEGANTNE KOMBINACIJE

Ponosne mame Naomi i Nicole: Holivudske dive u društvu svojih nasljednica

27.06.2024 u 13:37

Bionic
Reading

Glumice Naomi Watts i Nicole Kidman bile su bez sumnje među najzapaženijim uzvanicama na modnoj reviji Balenciage održane u Parizu

Dvije plavokose ljepotice, koje slažu se mnogi, zaslužuju titule najbolje odjevenih dama u Hollywoodu, na Balenciaga Haute Couture spektakl u Parizu povele su svoje ljupke nasljednice koje su također briljirale modnim izborima.

odvažnije ne može

Katy Perry prošetala Parizom u toplesu: Je li ovaj put pretjerala?

Pogledaj galeriju

Kći Nicole Kidman, Sunday Rose (15), izgledala je poput mini verzije svoje slavne majke, a dvije su se dame i modno ukladile, obje u all black izdanjima. Mama i kćer izgledale su poput sestara u elegatnim crnim haljinama. Nicole (57) je svoju kao isklesanu figuru pokazala u pripijenoj crnoj haljini s potpisom Balenciage optočenoj svjetlucavim perlicama.

Svoju impresivnu visinu od 180 cm dodatno je povećala crnim štiklama, a oči je sakrila iza pravokutnih sunčanih naočala s potpisom Balenciage. Sunday Rose, kći slavne glumice koju je dobila u braku sa suprugom Keithom Urbanom, nosila je chic crnu baršunastu mini haljinu dugih rukava s istaknutim ramenima u kombinaciji s crnim salonkama.

Look je nadogradila kožnom clutch torbicom i kao i njezina mama, sunčanim naočalama.

  • +6
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / PROFIMEDIA

Inače, Sunday Rose i Faith, kćeri slavnog para ne pojavljuju se često na crvenom tepihu pa smo ih u društvu roditelja vidjeli zadnji put u travnju kada je Nicole primila AFI nagradu za životno djelo.

Nicole također ima i posvojenu djecu Bellu (31) i Connora (29) sa svojim bivšim suprugom Tomom Cruiseom. Osim atraktivne Australke, na modnoj reviji Balenciage pojavila se i njezina kolegica, Naomi Watts sa svojom kćeri Kai (15), rođenom kao Samuel Kai.

Naomi Watts Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Hvaljena glumica izgledala je prelijepo u bijelom kraćem sakou s pencil suknjom dok je njezina Kai nosila chic tamnoplavi  stajling upotpunivši look statement naušnicama, sunčanim naočalama i visokim repom. Mama i kćer skupa su uživale i u reviji modne kuće Dior u travnju.

Inače, Naomi Alexandera (16) i Kai (15), dijeli s bivšim partnerom Lievom Schreiberom od kojeg se rastala 2016. nakon 11 godina zajedničkog života.

Unatoč prekidu, par ostao je u prijateljskim odnosima i skupa odgajaju djecu.

U lipnju prošle godine Naomi se vjenčala s novim odabranikom, glumcem Billyjem Crudupom (55) u New Yorku.

sve osim nogometa

Učitavanje...