NIJE JOJ DOSADNO

Postoji li nešto u čemu nije dobra? Catherine Zeta-Jones oduševila plesnim pokretima, da bi potom otkrila još jedan talent

02.04.2020 u 13:07

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana nakon što je sve zadivila plesnim pokretima u uskim šljokičastim hlačama, velška glumica sjela je za klavir i pokazala koliko je vješta u prebiranju crno-bijelih tipki. Za svoju klavirsku izvedbu, koju je popratila pjevajući, Catherine Zeta-Jones dobila je samo pohvale

50-godišnja glumica, supruga holivudske legende Michaela Douglasa, Catherine Zeta-Jones odlučila je vrijeme u samoizolaciji, u kojoj se našla sa suprugom i njihovo dvoje djece, iskoristiti da pokaže sve svoje talente.

Tako je prije nekoliko dana otplesala za sve svoje Instagram pratitelje u uskim šljokičastim hlačama, da bi sada sjela za klavir i izvela pjesmu 'My Love' koju u orginalu izvode Paul McCartney i Wings.

Da lijepa velška glumica ima i glazbeni i plesni talent poznato je odavno, budući da je sve to pokazala već odavno u hit mjuziklu 'Chicago', zahvaljujući kojem je osvojila i Oscara 2003. za najbolju sporednu glumicu.

Za klavirom je sjedila u crvenom kaftanu, a svoju dugu tamnu kosu podigla je u pundžu kako joj ne bi smetala tijekom izvedbe.

Catherine Zeta-Jones u karanteni se nalazi sa suprugom, ali i njihovo dvoje djece - 19-godišnjim sinom Dylanom i 16-godišnjom kćerkom Carys.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER