VELIKA SREĆA U OBITELJI

Presretna teta: Jelena Veljača i dalje slavi zbog dolaska nećakinje neobičnog imena

01.03.2021 u 09:12

Bionic
Reading

Glumica i voditeljica Ana Vučak Veljača i scenograf Ivan Veljača postali su roditelji. Ana je 26. veljače na svijet donijela djevojčicu, a sretnom viješću prva se pohvalila Ivanova sestra, glumica, redateljica i aktivistica Jelena Veljača. Slavlje u obitelji sve od onda, izgleda, ne prestaje

Na svom Instagram profilu Jelena Veljača je pokazala veselu fotografiju na kojoj u društvu prijatelja putem Facetimea nazdravlja s bratom. 'Izrezala sam samu sebe, ali Beograd voli Juli', napisala je a upravo ime djevojčice, koje je prethodno na svome profilu otkrio Ivan Veljača, privuklo je najviše pažnje. Sudeći po brojim komentarima njezine pratitelje nesvakidašnje ime malene nećakinje je oduševilo.

Premda scenograf baš nije pretjerano ažuran na Instagramu, morao se pohvaliti velikom viješću. 'Ana i Juli', napisao je Ivan Veljača pored fotografije na kojoj se mama i kći drže za ruku. Uz to je kratko i efektno napisao tek: 'ljubav'.

Ivan je uspješan scenograf i uspješan glazbenik koji uredno održava ove svoje dvije kreativne stane. Radio je na brojnim TV serijama i filmovima, od kojih se posebno ističe rad na planetarno popularnoj ‘Igri prijestolja’ za koju kaže da mu je bilo super iskustvo. Svojedobno je bio aktivan u bendu Skaut, a imao je i brojne druge glazbene projekte.

Sestra ga ne objavljuje previše po Instagramu, ali tu i tamo objavi kakvu fotografiju kao što je jedna s božićne večere kakvu je i njegova supruga pokazala na svom profilu.

Njegova ljubavna priča s Anom Vučak počela je prije više od pet godina, a da nisu samo kolege, prvi su put pokazali na Pulskom filmskom festivalu 2015. godine. Ivan je tada osvojio Zlatnu Arenu za najbolju scenografiju u filmu 'Takva su pravila'. Ljubav su okrunili romantičnim vjenčanjem u veljači 2018. godine. U rujnu prošle godine se doznalo da će postati roditelji.