nepromišljen potez

Princeza Sofia upala u nevolje zbog čega je skoro izbačena iz škole

09.05.2024 u 11:39

Bionic
Reading

Mlađa sestra princeze Leonor oduvijek se činila sramežljivo, no jedan nepromišljen potez na proslavi rođendana gotovo ju je stajao reputacije

Članovi kraljevske obitelji rođeni su s brojnim povlasticama, no titula ipak nosi i neke odgovornosti kojih se, posebice u današnje vrijeme, teško čvrsto držati. Upravo je kršenje pravila problem princeze Sofije koja je za 17. rođendan privukla pozornost 'nedoličnim ponašanjem'.

Za ovaj prekršaj većina će se složiti da je riječ o posve normalnom ponašanju tinejdžerica, no kraljevske regulative ne trpe takvo što. Iako je napustila roditeljsko gnijezdo i preselila se na koledž u Wales, pravila su tu da se slijede.

Naime, 17-godišnja princeza napravila je selfie i, da, to je veliki problem za članove kraljevske obitelji. Sofia je mogla upasti u velike probleme budući da se privatni selfiji ne smiju objavljivati ​​zbog zaštite njezine privatnosti. No, uzbuđene partijanerice očito su male sreće jer na kraju nisu kažnjene.

Sporni je selfie nastao tijekom rođendanske zabave, a uslikan je u ogledalu u prostoriji u kojoj se održavala zabava. Kao da i nije dovoljno što je fotografija snimljena, jedna je prijateljica s kojoj se fotografirala objavila selfie na društvenim mrežama.

'Ona i jedna od njezinih kolegica umalo su bile ukorene', otkrivaju strani mediji uz obrazloženje iz palače: 'Školska uprava nije nametnula sankcije Sofijinoj učenici i prijateljici jer ovaj postupak nije uzet u obzir. Njezino lice nije prikazano.'

Da je riječ o Sofiji zaključeno je prepoznavanjem čarapa jer djevojka na fotografiji nosi iste čarape koje je Sofia nosila na dan kad se oprostila od roditelja u Madridu prije odlaska u Wales.

stajling bez greške

Ovo je vjerojatno jedna od najljepših haljina kraljice Letizije, zasjenila je čak i najtraženije cipele sezone

Pogledaj galeriju