TUGA S KOJOM ŽIVI

Proslavili bi 20. godišnjicu braka: Vanessa Bryant svojom emotivnom posvetom suprugu dirnula je mnoge

18.04.2021 u 22:55

Bionic
Reading

Da je košarkaška legenda danas živa, sa suprugom Vanessom Bryant proslavio bi 20. godišnjicu braka. Svom tragično preminulom suprugu, 38- godišnja Vanessa posvetila je svoju najnoviju objavu na Instagramu a kojom se prisjetila njihovog posebnog dana

'Sretna godišnjica, dušo. Volim te. 20 godina', napisala je putem Instagrama Vanessa ove nedjelje podijelivši fotografiju s njihovog vjenčanja koje se dogodilo 18. travnja 2001. godine.

Osim spomenutom fotografijom, na svoj brak s NBA zvijezdom Vanessa se osvrnula i videom koji prikazuje njihove zajedničke trenutke na košarkaškom terenu i izvan njega.

  • +9
Vanessa Bryant Izvor: EPA / Autor: LARRY W. SMITH

Bivša zvijezda Lakersa koja je, poput njihove 13- godišnje kćeri Gianne, tragično preminula u padu helikoptera prošle godine u dobi od 41. godine, u videu kojeg je objavila Vanessa svojim riječima govori što osjeća prema majci svojih kćeri - Natalije (18), Bianke (4) i Capri (2). 

'Zabavno je. Dobro se zabavljamo i neizmjerno ju volim. Najbolji smo prijatelji i to je blagoslov', izjavio je pokojni sportaš za svoju suprugu.

Prošlog mjeseca Vanessa je odala počast bivšoj košarkaškoj zvijezdi slaveći prijem njihove najstarije kćeri na Sveučilište Južne Kalifornije.

'Toliko sam sretna zbog tebe Nani, a znam i da bi tvoj otac danas bio jako ponosan na tebe. Tvoj naporan rad i trud se isplatio. Izašla si kao pobjednik iz nemoguće boli', prokomentirala je svoj objavljeni video koji prikazuje Nataliju u ushićenom raspoloženju nakon što je saznala da je upravo postala studentica Sveučilišta Južne Kalifornije.