CRNO-BIJELA FOTOGRAFIJA

Prvi puta otkako su napustili kraljevsku obitelj Harry i Meghan objavili novi službeni portret; detaljima odali počast princezi Diani

19.10.2020 u 09:12

Bionic
Reading

Otkako su u ožujku odradili posljednje službene dužnosti kao članovi kraljevske obitelji, princ Harry i Meghan Markle tek su sada prvi puta objavili i stilizirani zajednički portret, što su njihovi obožavatelji jedva dočekali, budući da su ih posljednjih mjeseci mogli viđati ili na snimkama njihovih video poziv ili na paparazzo fotografijama sa zaštitnim maskama na licu

Zahvaljujući fotografu Mattu Saylesu, koji je par fotografirao u njihovom novom, kalifornijskom domu, Meghan Markle i princ Harry naći će se sa snimljenom crno-bijelom fotografijom u specijalnom izdanju časopisa Time - Time100 Talks.

Na fotografiji je 39-godišnja Meghan Markle uhvaćena u trenutku dok sjedi na fotelji, gleda prema podu i neodoljivo se smije, dok iznad nje sjedi njezin tri godine mlađi suprug, princ Harry, i puno se suzdržanije smije od nje. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa vodit će jednu od epizoda Time100 Talks, u kojem će ugostiti osnivača Reddita Alexisa Ohaniana, Mariju Ressu iz Rapplera, kao i voditelje 'Teenager Therapy'.

Crno-bijela fotografija oduševila je obožavatelje koji su odmah primjetili i neke zanimljive detalje. Osim što je Meghan Markle pomno osmislila svoj stajling, koji je u prvi plan stavio crni sako Alexandera McQueena (10 420 kuna).

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Malala Fund / Ferrari / Profimedia

No, ono što je većini 'zapelo' za oko, skupocjeni su modni dodaci. Osim zaručničkog prstena, koji se procjenjuje na nevjerojatnih 2,2 milijuna kuna, Meghan je stavila i Cartierov sat vrijedan 150 tisuća kuna, ali i prsten od 627 tisuća kuna. Upravo sat i prsten dio su kolekcije pokojne princeze Diane, pa su tako supružnici još jednom, na ovaj suptilan način, odali počast nikada prežaljenoj Harryjevoj majci.