IZGLEDA SJAJNO

Prvi puta u javnosti nakon poroda: Franka Batelić u mladenačkoj kombinaciji uživala u šetnji sa sinčićem

20.11.2022 u 12:46

Bionic
Reading

Glazbenica Franka Batelić koja je prije tek nešto više od dva tjedna postala mama po drugi puta, uputila se u središte Zagreba u šetnju sa sinčićem Viktorom

Lijepa Rapčanka nikad ne može proći nezapaženo pa su i ovoga puta pratili mnogi pogledi.

Dobro raspoložena i u top formi, prošetala se sa svojim starijim sinčićem Viktorom u toploj jaknici i gumenim čizmama baš za kišovit i prohladan jesenski dan.

Franka je izgledala bez greške u trendi sivom kaputu ispod kojeg je nosila jedan od najpoželjnijih komada ove sezone - džemper s prugama.

  • +5
Poznati na špici Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Statement čizme, zelena torbica i topla vunena kapa zaokružili su ovo idealno jesensko-zimsko izdanje glazbenice koja s Vedranom Ćorlukom, bivšim nogometnim reprezentativcem ima dvoje djece.

  • +5
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Drugo dijete poznatog para, kćerkica Greta, rođena je 4. studenoga.

'I stigla si nam TI, naša prekrasna djevojčice…', napisala je tad pjevačica ispod fotografije iz rodilišta, u društvu kćerkice i supruga Vedrana Ćorluke koju je objavila na svom Instagram profilu.

Ni u ovoj trudnoći, kao ni u onoj sa starijim sinom Viktorom, nije mirovala, a oba je puta u rekordnom roku vratila prijašnju figuru.

Nedavno je objavila singl 'Priča o nama', za koji je snimila i pripadajući spot, koji će joj ostati kao najveća uspomena na ovu trudnoću.

Inače, ljubavna priča Franke i Vedrana započela je u ljeto 2012. godine na Zrću, gdje su se upoznali. Vjenčali su se u srpnju 2018. godine u lokalnoj crkvi u Balama, a u siječnju 2020. godine rodilo se njihovo prvo dijete, sin Viktor.