NEODOLJIVA

Reakcija princeze Charlotte oduševila i tenisku zvijezdu Alcaraza

15.07.2024 u 11:35

Bionic
Reading

Kate Middleton nije krila sreću zbog toga što se ponovno pojavila u javnosti i što je imala priliku gledati finale Wimbledona u društvu svoje nasljednice, princeze Charlotte. A osim što je predala pehar pobjedniku, iskoristila je trenutak da i Charlotte upozna s Alcarazom i otkrije mu zanimljivost

Dolazak Kate Middleton na ovogodišnje finale Wimbledona bio je najbolja potvrda da njezin oporavak teče dobro, iako je, najvjerojatnije, još dugo nećemo imati prilike svakodnevno viđati na događanjima. No, i mali koraci se računaju, stoga ne čudi golem interes javnosti na njezino pojavljivanje.

A ovo je bila idealna prilika i da si priušti dobar ženski izlazak, pa su joj tako društvo pravile sestra Pippa Middleton, ali i njezina nasljednica, princeza Charlotte.

u kraljevskoj loži

Napetost na Wimbledonu: Princeza Charlotte i Kate Middleton ne skrivaju uzbuđenje

Pogledaj galeriju

Susret sa zvijezdom

Finale Wimbledona Charlotte nije željela propustiti, osobito jer je ove godine zdušno navijala upravo za pobjednika Carlosa Alcaraza, a majka joj je omogućila i ostvarenje velike želje - da upozna slavnog tenisača.

Dvije princeze susrele su se sa Carlosom nakon finala u Clubhouseu, a Kate se tenisaču obratila riječima.

opet slavi

Povijest se ponavlja: Kate Middleton uručila pehar pobjedniku Wimbledona

Pogledaj galeriju

'Ovo je Charlotte, ona je navijala za tebe. Držala je fige na svim prstima', rekla je Kate, dok se Charlotte pomalo sramežljivo smješkala, pokazujući svoj neodoljiv šarm s kojim je rođena.

Tenisač je za to vrijeme držao trofej i širokog osmijeha uzvratio: 'Drago mi je što sam te upoznao.' Kate je potom nastavila: 'Pratili smo te na televiziji, stoga je divno što smo te napokon mogle i upoznati.'

STVAR PRESTIŽA

Nema tko se nije pojavio na Wimbledonu: U kraljevskoj loži Tom Cruise, Julia Roberts, Pierce Brosnan...

Pogledaj galeriju

I dok su njih dvije bile na Wimbledonu, dečki iz kraljevske obitelji, točnije princ William i princ George uživali su na finalu Europskog nogometnog prvenstva na kojem je Engleska izgubila upravo od Španjolaca.