ZDRAVO TIJELO I DUH

Sandra Bagarić pokazala koliko je gipka, komentara ne nedostaje: 'Ja probao, ukočilo me'

31.05.2024 u 12:28

Bionic
Reading

Bijeg u prirodu donosi mnoge dobrobiti za fizičko i mentalno zdravlje. Aktivnosti u prirodi ne samo da pružaju osjećaj mira i spokoja, već imaju i konkretne pozitivne učinke na tijelo i um. Toga se odavno drži naša operna pjevačica i glumica Sandra Bagarić

Umjesto monotonih teretana, Sandra Bagarić uvijek radije bira vježbanje na otvorenom. Već smo je imali priliku vidjeti kako održava svoju formu vježbajući na spravama uz more, a sad je svima pokazala kako vježba u šumi.

Zbog svoje gipkosti i ovog puta je izazvala divljenje svojih prijatelja i fanova koji je prate na Facebooku. Pokazala je više fotografija svojih vježbi. Naravno, nisu izostali ni brojni komentari o njezinoj top formi, a jedan od pratitelja ju je pitao da kako to uspijeva. On je, kaže, 'probao i ukočilo ga je'.

Operna pjevačica i glumica kazališta Komedija često objavljuje prizore s kojima 'objašnjava' koliko voli biti u prirodu (najčešće šetati), ali jednom fotografijom nedavno pokazala je da za njen dobar izgled nisu zaslužni samo treninzi već i dobri geni koje je naslijedila od majke Lidije.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

S mamom i tatom, koji inače žive u Sarajevu, nedavno je uživala u Samoboru.