veliki dan

Sandri i Edisu Elkaseviću svi čestitaju: Sportašica se pohvalila lijepim vijestima

03.07.2024 u 15:03

Bionic
Reading

U domu naše najbolje atletičarke i njezinog životnog suputnika i trenera ovih dana se slavi ljubav. Vjenčali su se na Silvestrovo prošle godine, a svom suprugu sada je posvetila objavu na Instagramu. Riječ je o posebnom povodu, a mnogi su prijatelji i fanovi iskoristili priliku te im čestitali

Slavna sportašica ne krije koliko uživa u suživotu sa svojim dragim s kojim je obilježila prvih šest mjeseci bračnog života.

'Danas slavimo ljubav! Najljepših šest mjeseci u mom životu provedenih s čovjekom s kojim je svaki dan kao iz snova! Volim te', poručila je Sandra Perković na Instagramu uz još jednu fotografiju s vjenčanja na kojoj se razdragano smiješi uz svog supruga.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Uspješna bacačica diska, djevojačkog prezimena Perković se 31. prosinca 2022. godine zaručila za Edisa Elkasevića na dočeku Nove Godine u Londonu. Poznati par započeo je ljubavnu romansu još 2012. godine i od tada su nerazdvojni, a vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u centru Zagreba. S prijateljima i uzvanicima slavili su do ranih jutarnjih sati u Laubi.

poznata lica

Stigle prve fotografije: Pogledajte tko je sve stigao na svadbu Sandre Perković

Pogledaj galeriju