KAKVA LJEPOTA

Sanja Doležal svijetu pokazala svoj mali komadić raja

11.07.2024 u 18:00

Bionic
Reading

Baš kao i svakog ljeta, ali i kad god uhvati 'priliku za bijeg', pjevačica Sanja Doležal otputovala je na svoje mjesto iz snova, u vikendicu koju je s pokojnim suprugom Nenadom Šarićem imala u Donjem Zvečaju

Kako je i sama svojedobno priznala, dok su sin Luka i kći Lea bili mlađi, vikendica koju su ona i pokojni suprug Nenad Šarić imali u Donjem Zvečaju bila je idealno mjesto za bijeg od gradske vreve.

Njezin 'komadić raja'

Posljednjih godina, nakon suprugove smrti, ali i nakon što su djeca započela samostalne živote, Sanja Doležal sve više vremena provodi u svom 'komadiću raja'.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Da je ponovno na mjestu gdje najbolje puni baterije pokazala je u najnovijem videu na svom službenom Instagram profilu, uz koji je kratko i jasno napisala: 'Mali komadić raja'.

Video je Sanja snimila dok se kroz zelenilo spušta do Mrežnice te potom pliva rijekom. Inače, nedavno je upravo za tportal pjevačica nedavno opisala kako izgleda njezino idealno ljeto.

'Jedna sam od onih ljudi koji ljeto vole doživjeti na kontinentu, po mogućnosti uz rijeku najljepšu na svijetu Mrežnicu', kaže. Već skoro dvadeset godina uz tu rijeku koja je ljeti, objašnjava, ugodno topla, čista i mirna, ima vikendicu. To je njezin drugi dom. Najdraže mjesto za ljetna poslijepodneva ili večeri su joj kod dugogodišnjih prijatelja, u Mrežničkoj kući.

kao da ne stari

S razlogom je 'vječna djevojčica': Pogledajte kako se Sanja Doležal mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju