LIJENA NEDJELJA

Severina u kratkim hlačicama i štiklama raspametila obožavatelje: 'Vrijeme loše, dan tmuran, ali kad vidim ovo...'

15.11.2020 u 17:15

Bionic
Reading

I kad ljenčari, jedna od naših najpopularnijih pjevačica u stanju je raspametiti vojsku vjernih obožavatelja

Visoke potpetice, korzeti, vruće hlačice i čipka oprema su kojom popularna pjevačica, zahvaljujući svojoj zadivljujućoj figuri, već godinama oduševljava vojsku svojih obožavatelja na pozornicama u regiji, ali i šire.

Pozornice su utihnule, ali Severina zna kako ubrzati puls svojim obožavateljima i kad ne skaču u prvim redovima na njenom koncertu.

'Lijena nedjelja', napisala je Severina na Instagramu uz fotografiju na kojoj samo sjedi na krevetu, kako se čini, neke hotelske sobe.

Istini za volju, upotrijebila je Seve neke od svojih klasičnih rekvizita, i kao i nebrojeno puta do sada izazvala val oduševljenja vjernih obožavatelja.

'Vrijeme loše, dan tmuran, ali kad vidim ovo... Seve, med medeni. Zadivljujuće!', jedan je od brojnih komentara, među kojima se najviše izmjenjuju komplimenti 'prekrasna' i 'najljepša'.

'Zračiš kao da si u tridesetim', laska Severini jedan od brojnih obožavatelja, a neki šarmer joj dobacuje: 'Seve, vi niste riba, vi ste ajkula!'.

'Jer još trava nije nikla, tamo gdje je stala tvoja štikla', prisjetio se Severinine eurovizijske pjesme jedan fan, dok je obožavateljici za oko zapela crvena majica s kapuljačom.

'Moran ti reći lipa si mi Severina. Predobra fotka, ali ja bih duksu. Mrak mi je!', napisala je obožavateljica.

Ipak, najoriginalniji kompliment Severini udijelio je filozofski nastrojeni obožavatelj.

Iskoristivši trenutak njene lijenosti i citirajući Edmunda Burkea, irskog državnika iz 18. stoljeća, otkrio je pjevačici što misli o njoj.

'Jedina stvar koja je potrebna za trijumf zla je da dobri ljudi ne učine ništa', poručio joj je obožavatelj.