OPJEVALA SUSRET

Shakira otkrila kako se zaljubila u Piquéa

13.04.2017 u 13:58

Bionic
Reading

Pjevačica Shakira objavila je novu pjesmu 'Me Enamoré' u čijim stihovima otkriva kako se zaljubila u svog partnera Gerarda Piquéa

Sve je počelo s nekoliko čašica koktela. Ako se pažljivo posluša, može se shvatiti da je kolumbijska pjevačica Shakira zapravo u svojoj najnovijoj pjesmi opjevala fatalno upoznavanje s nogometašem Gerardom Piquéom. 

'Moj se život počeo mijenjati te noći kada sam te upoznala', kaže u jednom od stihova još uvijek vidno zaljubljena 40-godišnjakinja koja je s Barceloninim nogometašem već skoro sedam godina. Upoznali su se, naime, na snimanju njenog spota za pjesmu 'Waka Waka' 2010., nakon čega ju je Piqué pozvao na piće. 

Nakon nekoliko ispijenih mojita, pjevačica i slavni nogometaš počeli su plesati i to je bilo dovoljno da se ljepotica prepusti čarima ljubavi. 'Mislila sam da je on samo dječak, ali što sad', nastavlja Shakira dalje u pjesmi aludirajući na desetogodišnju razliku između njih. 

Publiku koja obožava ovaj slavni par sigurno će oduševiti i činjenica da u pjesmi ulazi zaista u detalje onoga što voli na ocu svoje dvoje djece. Njegove plave oči, usta i bradu naprosto, kaže, obožava, a mi ne sumnjamo da će, kao i sve dosad, nova Shakirina pjesma oboriti rekorde slušanosti. 

Shakira 'Me Enamoré' Autor: Youtube