STIŽE DRUGA BEBA

Sin Roda Stewarta i Hrvatica Nicole Artukovich objavili sretne vijesti

07.09.2024 u 14:07

Bionic
Reading

Nakon što su prije tri mjeseca ozakonili svoju vezu raskošnim vjenčanjem u Dubrovniku, sin Roda Stewart, Liam i njegova supruga Nicole Artukovich putem Instagrama su objavili kako će njihov sinčić iduće godine postati stariji brat

Da nakon svake kiše dolazi sunce pokazalo se i kod nedavno vjenčanih Liama Stewarta i Nicole Artukovich. Sin Roda Stewarta i Amerikanka hrvatskog podrijetla prije tri su se mjeseca vjenčali u Dubrovniku, a nedugo nakon toga srušio se svijet lijepe Nicole nakon što joj je preminula nećakinja.

Upravo zbog tih teških dana ne čudi što je njezina najnovija objava na Instagramu oduševila sve. Nicole i Liam čekaju drugo dijete, a maleni Louie u ožujku 2025. postati će stariji brat.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

U emotivnom videu objavljenom na društvenim mrežama vidi se maleni Louie sa slikom ultrazvuka, a s javnosti su podijelili i trenutak kada su saznali da će dobiti djevojčicu. 'Louiejeva mala sestra dolazi u ožujku 2025', stoji u objavi ispod koje su se odmah krenule nizati čestitke.

NICOLE ARTUKOVICH

Ljepotica hrvatskih korijena postala snaha Roda Stewarta; pogledajte prve fotke vjenčanja

Pogledaj galeriju

Veza s Hrvatskom

Podsjetimo, veza Liama i Nicole od početka je privlačila pozornost hrvatskih medija upravo zbog činjenice da je njezina obitelj iz Hrvatske davnih dana odselila u Ameriku te su tamo pronašli novi život. Ipak, sama Nicole iznimno je vezana uz Dubrovnik, Konavle i krajnji jug, odakle su njezini baka i djed, pa je tamo provodila ljeta.

Upravo zahvaljujući njoj i vezi s Liamom Hrvatsku je posjetio i sam rocker Rod Stewart, a posljednji put ovdje je bio krajem svibnja kada je u Dubrovniku održano raskošno vjenčanje.