elegantni look

Skockani od glave do pete: Nives Ivanišević u izlasku sa suprugom

15.06.2023 u 13:15

Bionic
Reading

Mnogima omiljena radijska voditeljica gotovo svakom objavom na društvenim mrežama plijeni pozornost, a posljednjih dana više nego inače pokazuje situacije iz obiteljskog dijela života

Nives Ivanišević je svijetu pokazala fotografije na kojima ona i proslavljeni tenisač, a danas trener Goran Ivanišević poziraju zagrljeni i spremni za izlazak. Ona blista u suknji i topu, dok je legendarni tenisač osvanuo u crnom odijelu. U opisu objave nije otkrila za kakvu su se prigodu 'skockali', a iste fotografije je objavio i legendarni tenisač.

Očekivano, dobili su hrpu komplimenata na račun izgleda, a jedan od pratitelja je posebno je pohvalio Goranovu mladolikost. 'Jezivo. Goran nije nimalo ostario u posljednjih 20 godina. Moramo sačuvati njegov i Novakov DNK,' poručio je. Koji dan ranije, radijska voditeljica je objavila nekoliko prizora sa suprugom ali i njihovim sinom Oliverom.

Podsjetimo, vjenčali su se u prosincu 2017., nakon godinu dana veze, a smatraju se jednim od najskladnijih domaćih parova za koji se nikad nisu vezali skandali. Nives je svojedobno otkrila da s njima živi i Goranov sin Emanuel kojeg je dobio u prvom braku s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović. S njom ima i kćer Amber. Tri mjeseca nakon svog vjenčanja, Goran i Nives su potvrdili da čekaju prvo zajedničko dijete, sinčića Olivera koji se rodio u rujnu 2018.umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber te sina Emanuela. Nije poznato u kakvom su odnosu Tatjana i Nives.

  • +2
Goran i Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL