nova ljubav

Slovenski premijer Robert Golob nakon rastave pronašao utjehu u 20 godina mlađoj atraktivnoj brineti

09.01.2023 u 10:37

Bionic
Reading

Nedavno su se u Sloveniji pojavila šuškanja o rastavi braka premijera Goloba, a vijest o njegovoj novoj vezi zainteresirala je mnoge. Atraktivna Tina navodno je osvojila njegovo srce pa su zajedno otputovali i u Rim, a na romantičnom putovanju bili su i na božićnom koncertu

Slovenski premijer Robert Golob fokusiran je na političke teme, a o privatnom životu ne govori u javnosti. Njegova obitelj trudi se živjeti podalje od medija pa se nisu pojavljivali na njegovim političkim nastupima. Nedavno su se pojavile informacije da se slovenski premijer razveo od supruge, a u novom društvu viđen je više puta.

Nedavno rastavljeni premijer utjehu je pronašao u atraktivnoj brineti Tini Gaber!

Navodno su se upoznali preko Tinine sestre Urške, premijerove zaposlenice koja je imala prste u spajanju ovih novopečenih golupčića. Slovenski mediji navode da su u ljubavnoj vezi jer je Tina bila i u premijerovu izbornom stožeru, ali vidjeli su ih i u trgovini namještaja, a posjetili su i Vatikan te božićni koncert u Rimu.

Tina je inače bila Miss Hawaiian Tropica, a bila je u vezi s Janom Plestinjakom, vrlo popularnim slovenskim pjevačem. Pisalo se da je bila u vezi i s bivšim slovenskim ministrom prometa Patrikom Vlačićem, no oni se nisu oglasili o tome.

Atraktivna Tina voli putovanja, s kojih se često javlja svojim brojnim pratiteljima na Instagramu. Slobodne trenutke provodi na raznim svjetskim destinacijama, a skijanje, tjelovježba i ostali sportovi zaslužni su za njezin atraktivan izgled koji ponosno pokazuje u objavama pozirajući u kupaćim kostimima i setovima za vježbanje.

ljubav nakon prekida

Postoji li prijateljstvo nakon prekida? Ovih 6 slavnih parova dokazuje da ipak ima nade

Pogledaj galeriju