STARE PJESME U NOVOM RUHU

Stefanovski u Lisinski privukao ozbiljniju publiku: U koncertu uživala i Romina Knežić

05.04.2019 u 22:45

Bionic
Reading

Makedonski gitaristički virtuoz Vlatko Stefanovski nastupio je u petak u Lisinskom, u aranžmanu koji je na još jedan zagrebački nastup legendarnog glazbenika privukao nešto ozbiljniju publiku

Vječne uspješnice sa svog repertoara, poput 'Bistra voda', 'Uči me majko, karaj me', 'Čukni vo drvo' ili 'Jovano, Jovanke', Stefanovski je ovoga puta odsvirao u novom ruhu - u aranžmanu sa Zagrebačkom filharmonijom pod vodstvom maestra Krešimira Batinića.

Klasičniji zvuk hitova Vlatka Stefanovskog privukao je u Lisinski i nešto ozbiljniju publiku starije generacije nego što smo naviknuli vidjeti na njegovim koncertima.

Makedonskog virtuoza došli su poslušati predsjednik Obrtničke komore Zagreba Mirza Šabić, dugogodišnja šefica Državnoga protokola Republike Hrvatske Milada Privora i slikar Dimitrije Popović.

Iako bi smo je prije očekivali na koncertu njegovog nekadašnjeg benda Leb i sol, klasičnu izvedbu Stefanovskog došla je poslušati i Romina Knežić, poznato lice s malih ekrana.

Međutim, voditeljica informativnog programa Nove TV nipošto nije zalutala na ovaj koncert.

Kako je tportal pisao u listopadu prošle godine, Knežić je nakon propalog braka s odvjetnikom Sergejom Šitovim ljubavnu sreću pronašla uz Mirka Bocha, violistu i ravnatelja Zagrebačke filharmonije.

  • +16
Koncert Vlatka Stefanovskog i Zagrebačke filharmonije Izvor: Cropix / Autor: Ranko Šuvar