od 18. do 22. srpnja

Stotine prvih gostiju Terminala V sletjelo u Zadar

16.07.2024 u 12:16

Bionic
Reading

Počinje novi festival koji je velika reklama za lijepu našu

Stotine Škota i gostiju iz cijelog svijeta počelo je stizati u hrvatske zračne luke. Najbolji britanski festival elektronske glazbe Terminal V od četvrtka, 18. pa sve do 22. srpnja u Tisnom ima svoje premijerno izdanje. Mnogi od gostiju iskoristili su priliku i u danima prije Festivala posjećuju Šibenik, Zadar te otoke.

Terminal V je prema prestižnom svjetskom glazbenom magazinu DJ Mag proglašen najboljim britanskim festivalom elektronske glazbe. Ovog proljeća u Edinburghu ga je posjetilo više od 40 tisuća posjetitelja. Na radost brojnih hrvatskih fanova techno glazbe, dostupne su regionalne i dnevne ulaznice po posebnim cijenama u sustavu Entrio.hr ili na ulazu na sam Festival u The Garden Resortu u Tisnom. https://www.entrio.hr/en/event/terminal-v-croatia-17467

Hrvatsko izdanje Festivala priprema spektakularnu produkciju poput ove iz Škotske. Tu je čak pet pozornica na otvorenom, uključujući kultnu Barbarella's, izoliranu pozornicu Olive Grove, epsku Main Stage i izvanrednu Beach Stage. Svaka pozornica imat će jedinstveni dizajn i vrhunski zvuk, jamčeći tako raznolike glazbene doživljaje od kojih je svaki poseban. Na njima će nastupiti velikani techno scene kao što su Klangkuenstler, Mall Grab, AZYR, Charlie Sparks, MRD, SNTS, Funk Assault, Horsegiirl, Dyen, KI/KI, Adiel, Hannah Laing, Kobosil, Kettama te Charlie Sparks.

U pet festivalskih dana posjetitelji će uživati u izoliranom prirodnom okruženju, adrenalinskim vodenim sportovima, boat after partijima. Trenuci odmora od vrhunskih partija rezervirani su pak za opuštanje u prirodi, okruženi bogatom ponudom lokalne hrane i kulture.

Terminal V festival je izrastao, iz događaja u skladištu s jednom prostorijom sa samo 2500 ljudi 2017. godine, u respektabilni spektakl koji je ove godine okupio njih 40 tisuća. Hrvatsko izdanje izvrsna je i turistička reklama koja je u posljednjim mjesecima preplavila jednako lijepu Škotsku. Mnogi od posjetitelja našu će zemlju posjetiti po prvi put.

Više informacija uz line up po danima nalazi se na Instagram stranici terminalvcroatia.

https://www.terminavlcroatia.com/