DIRLJIVA PORUKA

Supertata: Luka Modrić sve je raznježio objavom punom ljubavi

26.04.2019 u 11:54

Bionic
Reading

Najbolji nogometaš svijetasa suprugom Vanjom odgaja troje prekrasne djece. Jedan od njih, onaj najstariji je sinčić Ivano koji ima osam godina. Najmlađa kći Sofia ima dvije godine, dok 'srednja' Ema upravo slavi svoj šesti rođendan. Luka Modrić obilježio je taj veliki dan na svom profilu na Instagramu, na kojem ga prati više od 17,2 milijuna obožavatelja

'Neopisiva ljubav. Sretan ti rođendan, moje sve', napisao je emotivni Luka Modrić pokraj dvije fotografije na kojoj ljubi i grli svoju mezimicu. Na njegovu objavu na koju nitko nije ostao ravnodušan. Među čestitarima sa svih strana svijeta su se našla i brojna slavna imena, od Karima Benzema, Ivana Klasnića, Badra Harija, do supruga Lukinih suigrača iz reprezentacije - Franke Batelić, supruge Vedrana Ćorluke, te Izabel Andrijanić, supruge Matea Kovačića.

Na početku njihove ljubavne priče Luki je bilo je 19, a ekonomistici 24 godine, a upoznali su se u kafiću na zagrebačkim Ravnicama. Vjenčali su se u svibnju 2010. godine, a slove za jedan od skladnijih parova u svijetu nogometa.

  • +12
Luka Modrić - Zlatna lopta 2018. Izvor: Pixsell / Autor: CYRIL MOREAU/PIXSELL