prekinula šutnju

Supruga Aleca Baldwina oglasila se po prvi put nakon kobne nesreće: 'Nemoguće je riječima izraziti šok i bol'

25.10.2021 u 21:41

Bionic
Reading

Supruga Aleca Baldwina, Hilaria, oglasila se po prvi put nakon kobne nesreće koja se dogodila na snimanju filma 'Rust' tijekom koje je život izgubila snimateljica Halyne Hutchins, a redatelj Joel Souza zadobio prostrijelne rane te je u postu na Instagramu napisala kako je 'u šoku te slomljenog srca zbog tragične nesreće'

Moje srce je uz Halynu. Njezinog supruga. Njezinog sina. Uz njihovu obitelj i voljene. I uz moga Aleca. Kaže se 'nema riječi' jer je nemoguće izraziti šok i bol o tako tragičnoj nesreći. Slomljeno srce. Gubitak. Podrška,' napisala je Hilaria u objavi na svom Instagram profilu.

Ta objava potaknula je i neke poznate osobe da joj u komentarima ostave poruke podrške. 'Čuvamo Halynu, njezinu obitelj i Aleca i njegovu obitelj u našim srcima', objavila je Katie Couric. Rosie O’Donnell napisala je kako 'šalje ljubav' dok je glumica Melanie Griffith napisala: 'Šaljem vam svima ljubav. Čuvam vas u svom srcu.'

Ovaj Hilarijina objava bio je njezin prvi javni komentar otkako je njezin suprug, Alec Baldwin upucao i usmrtio snimateljicu Halyne Hutchins na setu western filma 'Rush 'u New Meksiku, kada je dobio pravi pištolj s pravim metkom.

  • +3
Alec Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Matt Agudo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na filmskim setovima obično se koriste prave puške napunjene lažnim mecima, iako sve veći broj redatelja naginje korištenju lažnih pušaka s računalno generiranim bljeskalicama koje se dodaju u postprodukciji. U ovom nesretnom događaju 42-godišnja Halyne Hutchins je ubijena, a 48-godišnji redatelj Joel Souza je ranjen.

U nedjelju izvor blizak Baldwinu za magazin People otkrio je kako je 63-godišnji glumac ‘apsolutno shrvan' zbog nesreće na setu te da otkazuje sve druge projekte kako bi bio sa svojom obitelji. Hilaria Baldwin je navodno nakon pucnjave napustila njihov u New Yorku, a kasnije su viđena i njihova djeca kako odlaze, vjerojatno kako bi se pridružili roditeljima.