SIGURNOST IM JE NA PRVOM MJESTU

Supružnici Beckham svojim su suludim planovima gradnje naljutili cijelu okolicu; evo zašto susjedi ne mogu sakriti bijes

09.06.2020 u 13:10

Bionic
Reading

Potaknuti strahovima od pljačke, David i Victoria Beckham nedavno su iznijeli plan o izgradnji podzemnog tunela za bijeg, a sada planiraju još neke sigurnosne sustave koji se nikako ne uklapaju u okolicu Cotswolda. Situacija je izmakla kontroli nakon što su susjedi doznali za njihov novi naum

Mjesna zajednica Cotswolda, središnjeg, uglavnom poljoprivrednog i stočarskog dijela Velike Britanije, ovih je dana na nogama. Brojni mještani negoduju zbog bizarnog sigurnosnog plana koji su smislili nekadašnji nogometaš David Beckham i njegova supruga Victoria.

Beckhamovi naime u Cotswoldu imaju veliko imanje, na kojem provode sve više vremena. Nedavno su u javašnost procurile informacije o njihovu novom graditeljskom naumu na tom imanju. U strahu od pljačke, supružnici su krenuli poduzimati sve moguće mjere za zaštitu svoje obitelji, a posljednja u nizu je izgradnja podzemnog tunela koji nudi bijeg iz kuće u slučaju da netko ponovno poželi provaliti u njihov dom.

No, prije izgradnje samog tunela, čiji su projekt već predali na razmatranje općini, David i Victorija namjeravaju izgraditi sigurnosne kućice ispred svog posjeda, te staviti dva zaštitara na ulaz koji bi 24 sata pratio sumnjive kretnje u blizini posjeda.

‘Cotswold je poljoprivredno mjesto, farmerske kuće i ljudi koji se bave preradom hrane nemaju zaštitarske kućice ispred svojih farma. Tako nešto jednostavno će nagrditi izgled cijele okolice i uništiti njezinu dušu’, objasnio je jedan od stanovnika mjesta, te istaknuo da su svi susjedi ljuti zbog neobzirnog plana gradnje.

Kroz narednih nekoliko tjedana, općinski odbor trebao bi odlučiti o planovima gradnje poznate obitelji, a hoće li deblji kraj izvući dugogodišnji stanovnici ovog kraja ili slavna obitelj tek preostaje vidjeti.